Περιοδικό ΚΑΠΑ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Κ» μπαίνει στα νέα εντυπωσιακά γραφεία της Beat στην λεωφόρο Κηφισίας, συναντά τον ιδρυτή της Νίκο Δρανδάκη ο οποίος μας μιλάει για τα εξωστρεφή σχέδια της δυναμικής πλατφόρμας, απαντά στα παράπονα των Αθηναίων πελατών της εταιρείας και μοιράζεται την επιθυμία του να φέρει στην Αθήνα υψηλόβαθμα στελέχη από το εξωτερικό με εμπειρία σε κολοσσούς της διεθνούς καινοτομίας. Στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 26 Ιανουαρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Περιοδικό ΚΑΠΑ-1
Περιοδικό ΚΑΠΑ-2
Περιοδικό ΚΑΠΑ-3

Με αφορμή την Μνήμη Ολοκαυτώματος παρουσιάζουμε την άγνωστη ιστορία της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Νέας Σμύρνης που στη διάρκεια της Κατοχής υπήρξε το καταφύγιο της εβραϊκής οικογένειας του Σαμ Μοδιάνο, όταν τους έκρυψαν εκεί οι χριστιανοί φίλοι τους.

Περιοδικό ΚΑΠΑ-4
Περιοδικό ΚΑΠΑ-5

Kαι δείτε την Αθήνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί μέσα από το σπάνιο φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζεται στο νέο ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ηλιού για την «άγουρη» πρωτεύουσα του 19ου αιώνα.

Περιοδικό ΚΑΠΑ-6
Περιοδικό ΚΑΠΑ-7

Στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 26 Ιανουαρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή