Συγχαρητήρια στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου από την Εταιρεία Ελλήνων Δικαστικών

Συγχαρητήρια στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου από την Εταιρεία Ελλήνων Δικαστικών

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την εκλογή της στο αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας συνεχάρη το Δ.Σ. της «Εταιρείας Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες».

«Το Δ.Σ. της «Εταιρείας Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες» συγχαίρει την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας και επίλεκτο μέλος της Εταιρείας κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την εκλογή της στο αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Η εκλογή της κας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο ύπατο αξίωμα της Ελληνικής Πολιτείας τιμά  όχι μόνο το Συμβούλιο της Επικρατείας, από τους κόλπους του οποίου προέρχεται, αλλά όλους τους κλάδους της Ελληνικής Δικαιοσύνης και αποτελεί ασφαλή ένδειξη της ποιότητας των λειτουργών της.

Στη μακρά δικαστική της σταδιοδρομία η κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου άσκησε τα καθήκοντά της με υψηλή αίσθηση ευθύνης, με γνώση των εξελίξεων στον σύγχρονο κόσμο, με στοχασμό και με συνολική αντίληψη των σύνθετων προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας και πολιτείας.

Οι αρετές αυτές εγγυώνται ότι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, θα τιμήσει στο ακέραιο το αξίωμα στο οποίο την ανέδειξε σήμερα η Βουλή των Ελλήνων και θα επιτελέσει με υποδειγματικό τρόπο τον συνταγματικό της ρόλο του ρυθμιστή του πολιτεύματος και του  εκφραστή της ενότητας του ελληνικού λαού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της «Εταιρείας Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή