Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο «Και τώρα: ο κόσμος! ή Αυτό που αποκαλείτε Eξω, εμένα δεν μου λέει τίποτα» της Σιμπίλε Μπεργκ, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου, στο Θέατρο Rex-Σκηνή «Κατίνα Παξινού». Στις 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 48.

– Ο Γιάννης Κούτρας στον Ιανό, σε μια μουσική παράσταση αφιερωμένη σε μεγάλους συνθέτες. Στις 9 μ.μ. Σταδίου 24.

– Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Cityscapes», με εικόνες γνώριμων αλλά και άγνωστων πόλεων από 119 διεθνείς φωτογράφους, παρουσιάζεται στην Blank Wall Gallery. Από 4.30 μ.μ. ώς 9.30 μ.μ. Φωκίωνος Νέγρη 55.

– Ο Leon of Athens ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή του περιοδεία με μία συναυλία στο six d.o.g.s. όπου θα παρουσιάσει επιλογές από τη δισκογραφία του, διασκευές και ακυκλοφόρητα κομμάτια από το επικείμενο άλμπουμ του. Στις 9 μ.μ. Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι.

– Το Μορφωτικό Iδρυμα Εθνικής Τραπέζης και οι Εκδόσεις Aγρα παρουσιάζουν το βιβλίο της Αλεξάνδρας Ρασιδάκη «Υπό ρομαντική οπτική γωνία-Γερμανικός ρομαντισμός και Γεώργιος Βιζυηνός», στο βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ. Στις 8.30 μ.μ. Αμερικής 13.

– Ο τζαζ σαξοφωνίστας Τζέσε Ντέιβις, επίτιμο μέλος της θρυλικής μουσικής οικογένειας του Eλις Μαρσάλις, ανεβαίνει από σήμερα στη σκηνή του Half Note με το κουαρτέτο του. Στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή