Οι διάσημοι θρηνούν για τον Κόμπι Μπράιαντ – Τα μηνύματά τους στο Twitter

Οι διάσημοι θρηνούν για τον Κόμπι Μπράιαντ – Τα μηνύματά τους στο Twitter

2' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ σε συντριβή ελικοπτέρου.

Με αναρτήσεις τους στο Twitter άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο μιλούν για αυτόν και εύχονται συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο θρύλος του NBA Λάρι Μπερντ δήλωσε πως «ο Κόμπι ήταν μια εμβληματική μορφή όχι μόνο στον χώρο του αθλητισμού, αλλά ήταν και ένας άνθρωπος που άγγιξε τόσες ζωές και κοινότητες με τον πλέον θετικό τρόπο. Το αστέρι του εξακολουθούσε να ανεβαίνει κάθε μέρα και δεν γνώριζε όρια χάρη στα πολλά διανοητικά και δημιουργικά ταλέντα του αλλά και την επιθυμία του να προσφέρει στους άλλους- το πάθος του για το παιχνίδι, για την οικογένειά του και για τους άλλους ήταν προφανές σε όσα πετύχαινε».

«Είμαι κάτι παραπάνω από συντετριμμένος…. μεγάλε μου αδελφέ, δεν μπορώ να το πιστέψω», γράφει ο Πάου Γκασόλ. 

«Είμαι συντετριμμένη με την είδηση για τον Κόμπι Μπράιαντ. Ενας εξαιρετικός αθλητής και ένας ευγενικός και υπέροχος άνθρωπος. Στέλνω την αγάπη μου, τις προσευχές μου και τη συμπόνοιά μου στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρη την  οικογένεια του NBA», έγραψε στο Twitter η ηθοποιός Ρις Γουϊδερσπουν.

«Σήμερα θρηνούμε για την τραγική απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ, του γίγαντα του αθλητισμού και του ανθρώπου που ήταν γεμάτος ζωή. Τραγικά νέα και τόσο δύσκολο να τα επεξεργαστεί κανείς», έγραψε από την πλευρά του στο Twitter ο Ρόμπερτ Ιγκερ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Disney.

O ράπερ Γουίκλιφ Τζιν έγραψε στο μήνυμά του: «Ενας πραγματικός μονομάχος στη ζωή μας. Θα ζεις για πάντα στις αναμνήσεις μας, στις παιδικές μας εικόνες και στις γενιές που θα ακολουθήσουν».

«Είμαστε σοκαρισμένοι από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, αυτού του υποδειγματικού αθλητή τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», γράφει στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ο Αϊζάια Τόμας ανέφερε στο μήνυμά του: Κόμπι Μπράιαντ αναπαύσου εν ειρήνη. Απίστευτο και απίστευτα λυπηρό».

Τέλος, ο δήμαρχος του Λος Αντζελές Ερικ Γκαρσέτι σημειώνει: «Ο Κόμπι Μπράιαντ υπήρξε ένας γίγαντας που ενέπνευσε, εντυπωσίασε και συνάρπασε παντού ανθρώπους με τις ασύγκριτες ικανότητες του στο γήπεδο ενώ προκαλούσε δέος με την ταπεινότητά του ως πατέρας, σύζυγος και πρεσβευτής του παιχνιδιού που αγαπούσε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή