Κλείστε δωμάτιο στην πυροσβεστική

Κλείστε δωμάτιο στην πυροσβεστική

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περίφημη καλλιτεχνική συνοικία Arts District στο Λος Άντζελες απέκτησε την άνοιξη που μας πέρασε το πρώτο της boutique ξενοδοχείο, το οποίο υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τόσο οι ταξιδιώτες όσο και οι ντόπιοι.

Το μόλις εννέα δωματίων Firehouse Hotel στεγάζεται, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, σε έναν πυροσβεστικό σταθμό, ο οποίος λειτούργησε από το 1927 μέχρι το 1980, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στις ζωές των κατοίκων.

Κλείστε δωμάτιο στην πυροσβεστική-1

Για τον λόγο αυτόν η ανακαίνιση για την επανάχρησή του έγινε με σεβασμό τόσο στην αρχιτεκτονική του όσο και στη σημασία του για την κοινότητα.

Η interior designer Sally Breer και η ομάδα της διατήρησαν εμβληματικά στοιχεία του κτιρίου, όπως τις διπλές κόκκινες πόρτες από όπου έμπαιναν τα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ το καφέ, το μπαρ και το εστιατόριο, που λειτουργούν στο ισόγειο, φιλοδοξούν να γίνουν εκ νέου σημαντικά για τους ντόπιους, ως τόπος συνάντησης και απόλαυσης αυτή τη φορά.

Στο ισόγειο λειτουργεί, επίσης, κατάστημα με σουβενίρ από το LA και αντικείμενα ιδανικά για δώρο.

firehousela.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή