Έξυπνη βοήθεια για σωστές οικονομικές συνήθειες!

Έξυπνη βοήθεια για σωστές οικονομικές συνήθειες!

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σωστή διαχείριση των οικονομικών μας, η έγκαιρη παρακολούθηση των εξόδων μας και η αποταμίευση αποτελούν ζητήματα που πολύ συχνά δεν ελέγχουμε όσο θα θέλαμε. Όλοι μας έχουμε περάσει μήνες κατά τους οποίους βγήκαμε εκτός… προϋπολογισμού, χωρίς να είμαστε σίγουροι για το πού ακριβώς διαθέσαμε τα χρήματά μας! Λύσεις όμως υπάρχουν και είναι σημαντικό να προσφέρονται σε εμάς ως βοήθεια από τους πιο αξιόπιστους και εξειδικευμένους σε θέματα οικονομικής διαχείρισης οργανισμούς, όπως είναι οι τράπεζες.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Τράπεζα, με το πρόσφατα ανανεωμένο mobile banking app της, προσφέρει ψηφιακές δυνατότητες έξυπνης διαχείρισης των οικονομικών μας, με τη διάθεση εργαλείων παρακολούθησης εξόδων και αυτοματοποιημένης ενημέρωσης για την πορεία των προκαθορισμένων από εμάς budgets. Αποκτάμε, δηλαδή, μέσα από τα smart notifications που λαμβάνουμε στο κινητό μας για κάθε κίνηση λογαριασμών και καρτών τη στιγμή που γίνονται, τον απόλυτο real-time έλεγχο των οικονομικών μας, ενώ παράλληλα έχουμε στη διάθεσή μας και έναν αυτόματο… personal financial coach!

Συγκεκριμένα, η ‘έξυπνη διαχείριση οικονομικών’ του i-bank Mobile Banking μας παρέχει δυνατότητες όπως: συγκεντρωτικά στοιχεία κινήσεων, ανάλυση συναλλαγών ανά λογαριασμό ή κάρτα, αυτοματοποιημένη κατηγοριοποίηση συναλλαγών και ορισμό προϋπολογισμού ανά κατηγορία εξόδων. Δε γίνεται, λοιπόν, παρά να θεωρήσουμε ότι μέσα από τις ψηφιακές αυτές δυνατότητες που προσφέρει η Εθνική Τράπεζα, μάλλον δε θα αναρωτηθούμε ποτέ ξανά ‘Μα πού τα ξόδεψα;’.

Η τραπεζική του μέλλοντος είναι σήμερα στο χέρι μας, σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και ταχύτητας και εμείς πρέπει να την εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας!

Για περισσότερες πληροφορίες www.nbg.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή