HUBLOT Big Bang Integral

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

15 χρόνια μετά τη γέννησή του, το εμβληματικό Big Bang της Hublot κυκλοφορεί σε εκδόσεις με ενσωματωμένο μεταλλικό μπρασελέ, με τον πρώτο σύνδεσμο ενωμένο με την κάσα. Το Big Bang Integral έκανε πρεμιέρα στο Dubai Week 2020, την έκθεση που διοργάνωσε ο όμιλος LVMH στο Ντουμπάι στις αρχές Ιανουαρίου, προκειμένου να παρουσιάσει τα πρώτα νέα μοντέλα της χρονιάς (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Το νέο μοντέλο βγαίνει στην αγορά σε τρεις εκδόσεις: από τιτάνιο, από King Gold (το αποκλειστικό κράμα χρυσού 18Κ της Hublot που έχει εμπλουτιστεί με χαλκό και πλατίνα για πιο έντονο χρώμα του χρυσού) καθώς και σε μία limited edition 500 κομματιών από μαύρο κεραμικό. Η τελευταία είναι αφιερωμένη στο all-black concept “invisible visibility” που είχε κάνει πάταγο το 2006 και αποτέλεσε την αρχή της τάσης all-black ρολογιών.

HUBLOT Big Bang Integral-1
HUBLOT Big Bang Integral Black Ceramic

 

Και επειδή η καινοτομία εδώ είναι το μπρασελέ, θα ξεκινήσουμε από αυτό. Έχει σατινέ και γυαλισμένες επιφάνειες, μπιζουτέ τελειώματα των συνδέσμων και δένει απόλυτα με το «βιομηχανικό» ύφος και την στιβαρή αρχιτεκτονική της κάσας των Big Bang.

HUBLOT Big Bang Integral-2

Η δημιουργία ενός μπρασελέ ενσωματωμένου ή ενοποιημένου με την κάσα απαίτησε ανασχεδιασμό της κάσας. Έτσι, ενώ το καντράν και η στεφάνη είναι απαράλλαχτα με τα υπάρχοντα μοντέλα Big Bang 42 mm, με μόνη εξαίρεση τις μπάρες στις ενδείξεις της ώρας που έχουν αντικαταστήσει τους αραβικούς αριθμούς, τα μπουτόν του χρονογράφου έχουν επανέλθει στο σχήμα του πρωτότυπου μοντέλου του 2005.

HUBLOT Big Bang Integral-3
HUBLOT Big Bang Integral Titanium

 

Το Big Bang Integral διατηρεί την εμβληματική δομή τύπου σάντουιτς, αυτή τη φορά χωρίς την εσωτερική στρώση από συνθετική ρητίνη, καθώς κάθε μοντέλο είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από ένα υλικό. Μόνες εξαιρέσεις, η μαύρη συνθετική ρητίνη στους βραχίονες της στεφάνης και το μαύρο καουτσούκ που περικλείει την κορώνα.

HUBLOT Big Bang Integral-4
HUBLOT Big Bang Integral Titanium Diamonds

Η διάμετρος της κάσας είναι 42 mm, το πάχος της 13,45 mm και είναι στεγανή μέχρι 100 μέτρα. Και για τους λάτρεις των bling-bling ρολογιών, υπάρχουν και full pavé εκδόσεις διακοσμημένες με διαμάντια.

HUBLOT Big Bang Integral-5
Δϋο πολύτιμες εκδόσεις του HUBLOT Big Bang Integral από King Gold, με ή χωρίς διαμάντια

 

HUBLOT Big Bang Integral-6
Η διαμαντένια εκδοχή του Big Bang Integral King Gold

 

Στο εσωτερικό κρύβεται ο state-of-the-art αυτόματος HUB1280 calibre – UNICO, ο οποίος διαθέτει μηχανισμό χρονογράφου με οριζόντιο διπλό συμπλέκτη, column-wheel (το οποίο μπορεί να θαυμάσει κανείς από το καντράν) και λειτουργία flyback.

HUBLOT Big Bang Integral-7
Η πρόσοψη του HUBLOT Big Bang Integral αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του περίφημου μηχανισμού UNICO με το column wheel ορατό κάτω δεξιά.

 

Απαρτίζεται από 354 μέρη, περιλαμβάνει τέσσερις τεχνολογικές πατέντες, λειτουργεί με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και προσφέρει αυτονομία τριών ημερών.

HUBLOT Big Bang Integral-8

Και για να έχετε και μία ιδέα για τις τιμές των μοντέλων (χωρίς διαμάντια ), σας λέμε ενδεικτικά ότι είναι 20.700 € για το μοντέλο από τιτάνιο, 51.800 € για το μοντέλο από King Gold και 22.700 € για το μαύρο κεραμικό.

Δείτε και το σχετικό video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot και για τα εξουδιοτημένα καταστήματά της, εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή