Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Διάλεξη για το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης πραγματοποιούν το Megaron Plus και το Σωματείο Διάζωμα. Μιλούν ο προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων Κώστας Σουέρεφ, η δρ Παρασκευή Γιούνη και ο πολιτικός μηχανικός Πέτρος Κατσούδας. Συντονίζει ο Σταύρος Μπένος. Στις 7 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη.

– Στο θέατρο «Αργώ» παρουσιάζεται το έργο του Ηλία Μαρούτση «Ιεροί Ανθρωποι» που μέσα από τη φόρμα του θεάτρου μέσα στο θέατρο, με τις πολλαπλές πραγματικότητες και ταυτότητες, επιχειρούν μια κατάδυση στα θέματα εξουσίας, διαφορετικότητας και κοινωνικού φύλου, μια διερεύνηση στο πατριαρχικό πρότυπο του κυρίαρχου. Σκηνοθεσία: Esther Andre Gonzalez. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9 μ.μ. Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο.

– Το δημοφιλές μιούζικαλ του Aντριου Λόιντ Βέμπερ «Το φάντασμα της όπερας» παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε σκηνοθεσία Στέφεν Μπάρλοου, μουσική διεύθυνση του Μάικλ Iνγκλαντ και τον Μπεν Φόρστερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις 8 μ.μ. 25ης Μαρτίου και Παραλία, Θεσσαλονίκη.

– Η Κατερίνα Κέντρου μαζί με τον Γιάννη Βουτσινά και τον Χρήστο Πολίτη ανεβαίνουν στη σκηνή του KOTES-X Booze για μια συναυλία που εξερευνά τα όρια του ήχου και του ύφους της μπλουζ μουσικής. Στις 9.30 μ.μ. Κολοκοτρώνη 47.

– Στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «Λογοτεχνικά απογεύματα στον Ιανό», ο συγγραφέας και μεταφραστής Δημήτρης Στεφανάκης θα δώσει διάλεξη με θέμα «Ο θάνατος και ο έρωτας στον Λέοντα Τολστόι». Στις 6 μ.μ. Σταδίου 24.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή