Σάκκαρη: Με «κρέμασε» το σερβίς μου

Σάκκαρη: Με «κρέμασε» το σερβίς μου

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Οπεν της Αυστραλίας η Μαρία Σάκκαρη, χάνοντας από την κατά τεκμήριο ανώτερη Πέτρα Κβίτοβα στον τέταρτο γύρο του τουρνουά της Μελβούρνης προχθές τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 6-2), αφού μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ στο τάι-μπρέικ (με σκορ 7-4) υποχώρησε προ της ποιότητας της Τσέχας τενίστριας νούμερο 7 στον κόσμο, έχοντας όμως επιτύχει για πρώτη φορά την είσοδό της στον τέταρτο γύρο ενός τουρνουά του Γκραντ Σλαμ, στα 24 της χρόνια. «Με κρέμασε το σερβίς μου» δήλωσε στα ελληνικά η Σάκκαρη, ενώ η Κβίτοβα στάθηκε στην… ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα υπέρ της αντιπάλου της που δημιούργησαν για μια τελευταία φορά φέτος οι ομογενείς στη Μελβούρνη: «Οταν έσφιξα το χέρι του διαιτητή, του είπα ότι ήταν σαν ποδοσφαιρικός αγώνας σήμερα», είπε ευγενικά η Κβίτοβα.

Κι αν η Κβίτοβα προκρίθηκε και θα αντιμετωπίσει σήμερα την κορυφαία του ταμπλό Ασλι Μπάρτι, άλλα φαβορί του μονού των γυναικών έμειναν εκτός προημιτελικών: πρόκειται για τις Καρολίνα Πλίσκοβα, Ελίνα Σβιτόλινα και Μπελίντα Μπέντσιτς, αλλά και τη Σερίνα Ουίλιαμς.

Αντιθέτως, στο ταμπλό των ανδρών τα φαβορί επικράτησαν και συνεχίζουν. Ο Ραφαέλ Ναδάλ νίκησε χθες 3-1 σετ τον Ελληνοαυστραλό Νικ Κύργιο, ο οποίος μάλιστα φόρεσε και φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ για να τιμήσει τον μεγάλο αστέρα του ΝΒΑ. Με άνετη νίκη (3-0) επί του Ντιέγο Σβάρτσμαν μπήκε στην οκτάδα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με ανατροπή απέκλεισε (3-1) ο Ρότζερ Φέντερερ τον Μάρτον Φούτσοβιτς. Εκτός έμεινε ο Ντανιίλ Μεντβιέντεφ, υποκύπτοντας στην πείρα του Σταν Βαβρίνκα με σκορ 3-2 χθες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή