BULGARI Octo Finissimo Automatic Satin-Polished

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία νέα υπέρλεπτα μοντέλα Octo έκαναν πρεμιέρα στην έκθεση Dubai Week του ομίλου LVMH στις αρχές Ιανουαρίου (δείτε το σχετικό θέμα εδώ) από τον οίκο Bulgari. Η ιδιαιτερότητά τους αφορά το φινίρισμά τους, στο οποίο οι σατινέ (ή αμμοβολημένες) επιφάνειες εναλλάσσονται με τις γυαλισμένες, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Και τα τρία μοντέλα έχουν την χαρακτηριστική υπέρλεπτη κάσα των Octo, σε διάμετρο 40 mm και πάχος μόλις 5,25 mm.

BULGARI Octo Finissimo Automatic Satin-Polished-1

Από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της κάσας αποκαλύπτεται ο ultra-thin αυτόματος μηχανισμός BVL 138 Finissimo πάχους μόλις 2,23 mm (!), ο οποίος είναι εφοδιασμένος με έναν μικρο-ρότορα από πλατίνα.

BULGARI Octo Finissimo Automatic Satin-Polished-2

Ο μηχανισμός «χτυπά» με 21.600 ταλαντώσεις την ώρα, εγγυάται 60 ώρες ενεργειακής αυτονομίας και είναι έξοχα φινιρισμένος και διακοσμημένος με μοτίβο Côtes de Genève.

Ας δούμε όμως το κάθε μοντέλο ξεχωριστά. Το πρώτο είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και φοράει ένα υπέροχα λεπτό στον καρπό ατσάλινο μπρασελέ με σατινέ και γυαλισμένες υφές. Έχει καντράν από μαύρη λάκα με επιροδιωμένους δείκτες και ενδείξεις των ωρών.

BULGARI Octo Finissimo Automatic Satin-Polished-3
Octo Finissimo Automatic Satin-Polished Steel (ref. 103297)

 

Το δεύτερο είναι από σατινέ και γυαλισμένο ροζ χρυσό και συνδυάζεται με ένα φίνο μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Το καντράν από μαύρη λάκα έχει δείκτες και ενδείξεις από ροζ χρυσό.

BULGARI Octo Finissimo Automatic Satin-Polished-4
Octo Finissimo Automatic Satin-Polished Rose Gold (ref. 103286)

 

Το τρίτο μοντέλο είναι από μαύρο αμμοβολημένο και γυαλισμένο κεραμικό. Φοράει κεραμικό μπρασελέ με την ίδια εναλλαγή υφών και το καντράν του είναι από μαύρο σατινέ κεραμικό. Η all-black εμφάνισή του είναι ιδιαιτέρως γοητευτική στον καρπό και κάνει παιχνίδια με το φως.

BULGARI Octo Finissimo Automatic Satin-Polished-5
Octo Finissimo Automatic in sandblast-polished ceramic (ref. 103368)

 

Όπως όλα τα Octo Finissimo Automatic, και τα τρία νέα μοντέλα είναι στεγανά μέχρι 100 μέτρα.

BULGARI Octo Finissimo Automatic Satin-Polished-6

Δείτε ένα σύντομο video από την παρουσία της Bulgari στην Dubai Week 2020…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Bulgari εδώ.

Αποκλειστικός διανομέας: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή