Α. Σαμαράς: Οι λόγοι της απουσίας μου ήταν προσωπικοί

Α. Σαμαράς: Οι λόγοι της απουσίας μου ήταν προσωπικοί

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την σημερινή απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας Μενδώνη για την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, δληλωσε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Σαμαρά, ο οποίος του ανέφερε ότι «οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί».

Η τροπολογία της κυβέρνησης για το ποδόσφαιρο εγκρίθηε με 156 θετικές και 90 αρνητικές ψήφους. Το αποτέλεσμα αποτυπώνει δύο ψήφους λιγότερες από τις 158 της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Η μία ήταν του Αντώνη Σαμαρά, ενώ η δεύτερη ανήκει στον βουλευτή Χαλκιδικής, Γιώργο Βαγιωνά, ο οποίος είχε αποστείλει επιστολή στην οποία δήλωνε πρόθεση υπερψήφισης της τροπολογίας.

Οσον αφορά τον κ. Σαμαρά, έχει επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ, ωστόσο φέρεται να μην είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να μην είναι παρών στην ψηφοφορία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έστειλε επιστολή με πρόθεση ψήφου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή