Θεσσαλονίκη: «Επισκέψεις» οπαδών του ΠΑΟΚ σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ

Θεσσαλονίκη: «Επισκέψεις» οπαδών του ΠΑΟΚ σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρέμβαση στο γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σταύρου Καλαφάτη, στην οδό Κατούνη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, διαμαρτυρόμενοι για την ψήφιση της τροπολογίας από τη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι  η τροπολογία της κυβέρνησης για το ποδόσφαιρο, στην οποία προβλεπόταν μετατροπή της ποινής υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης, σε τιμωρία αφαίρεσης πέντε εως δέκα βαθμών εγκρίθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή, με 156 θετικές και 90 αρνητικές ψήφους. 

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, οι δράστες (από την Αστυνομία χαρακτηρίζονται μέχρι στιγμής "άγνωστοι") μπήκαν στην πολυκατοικία, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο, έγραψαν στους τοίχους συνθήματα, κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και πέταξαν τρικάκια για τον ΠΑΟΚ.

Θεσσαλονίκη: «Επισκέψεις» οπαδών του ΠΑΟΚ σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ-1

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Θεσσαλονίκη: «Επισκέψεις» οπαδών του ΠΑΟΚ σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ-2

Οπαδοί του ΠΑΟΚ «επισκέφθηκαν» και το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, στην οδό Μοναστηρίου, όπου έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, έξω από το γραφείο.

Επίσης, οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρη Κούβελα, στη Μητροπόλεως, και συνομίλησαν με συνεργάτη του βουλευτή που βρισκόταν εκεί. 

Σύμφωνα με το voria.gr, oπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν παρέμβαση και στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη, στην οδό Εγνατία,  στο ύψος της Καμάρας και αφού φώναξαν συνθήματα αποχώρησαν.

Στ. Καλαφάτης: Προέχει η κοινωνική ηρεμία

«Επικοινώνησα με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τους δήλωσα ότι δεν επιθυμώ τη δίωξη των ατόμων που προσήχθησαν κατά την έφοδό τους στο πολιτικό μου γραφείο.

Αντιλαμβάνομαι την αγάπη τους για την ομάδα μας αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι. Προέχει η κοινωνική ηρεμία» αναίνωσε λίγο μετά την έφοδο στο γραφείο του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

Πηγές: ΑΠΕ – ΜΠΕ, voria.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή