Ευρεία επιχείρηση κατά του παρεμπορίου στο Σχιστό

Ευρεία επιχείρηση κατά του παρεμπορίου στο Σχιστό

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευρεία διυπηρεσιακή επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Σχιστού.

Την επιχείρηση διευθύνει το Συντονιστικό Όργανο για την Καταπολέμηση του Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΠ) της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η περιοχή θεωρούνταν «άβατο» για τις ελεγκτικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε ένα ανεξέλεγκτο παζάρι βιομηχανικών προϊόντων, ζώντων ζώων και ευπαθών αγαθών.

«Θα επιχειρούμε παντού, και κυρίως εκεί που παραβιάζεται ο υγιής ανταγωνισμός και διακυβεύεται η δημόσια ασφάλεια η περίοδος της ανοχής απέναντι στην ανομία, παρήλθε. Θα προστατέψουμε όσους σήκωσαν και σηκώνουν το βάρος της της κρίσης. Παλεύουν για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους», τονίζουν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο αρμόδιες πηγές.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή