Μαντόνα σε Χάρι και Μέγκαν: Σας νοικιάζω το διαμέρισμά μου (βίντεο)

Μαντόνα σε Χάρι και Μέγκαν: Σας νοικιάζω το διαμέρισμά μου (βίντεο)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να νοικιάσουν το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη, ώστε να ξεφύγουν από τον «βαρετό» Καναδά, προσέφερε η «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα, στον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μάρκλ, μέσω ενός βίντεο στο Instagram. 

Σε αυτό, η σούπερ σταρ εμφανίζεται στο καμαρίνι της, μπροστά σε καθρέφτη, να απευθύνεται στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσσεξ αφού αποκάλυψαν τα σχέδιά τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα. «Χάρι, μην φεύγεις στον Καναδά» ακούγεται να λέει υπό τους ήχους τζαζ μουσικής. «Είναι τόσο βαρετά εκεί» πρόσθεσε. 

Περιγράφοντας την εναλλακτική πρότασή της, η Μαντόνα εξηγεί: «Θα τους αφήσω να υπενοικιάσουν το διαμέρισμά μου στο Central Park West. Έχει δύο υπνοδωμάτια, έχει την καλύτερη θέα στο Μανχάταν, ένα απίστευτο μπαλκόνι».

Προς το παρόν η Μέγκαν και ο Χάρι ζουν με το γιο τους, Άρτσι στο Βανκούβερ μετά την αποκάλυψη των σχεδίων τους να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή