«Ωρέ πού πάμε ρε… πού πάμε»

«Ωρέ πού πάμε ρε… πού πάμε»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο κι αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο που παίζεται μέσα στα γήπεδα, δεν τον αφήνουν. Θα πείτε υπάρχει τέτοιο στη χώρα μας; Κι όμως υπάρχει. Και καθώς πλησιάζουν τα πλέι οφ, πιστεύω πως το ενδιαφέρον θα αυξηθεί, με τον Παναθηναϊκό να σταθεροποιείται σε απόδοση και να είναι πλέον ανταγωνιστικός, όπως και η ΑΕΚ. Πιστεύω πως στο αυριανό ντέρμπι θα δούμε κάτι από τα παλιά.

Αλλά εκεί που λες «δόξα τω Θεώ», αρχίζεις πάλι το «βοήθα Παναγιά». Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Απλά σας παραθέτω αποσπάσματα από την αθλητική ειδησεογραφία και βγάλτε συμπεράσματα:

Καταγγελία-ενημέρωση του πρωθυπουργού από τον ΠΑΟΚ, για κουμπαριά του αδελφού του Λ. Αυγενάκη με τον γιο του προέδρου της ΕΕΑ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε μηνύσεις κατά «μισαλλόδοξων φερέφωνων της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ» και κατήγγειλε τον Μάκη Γκαγκάτση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο Παναθηναϊκός κατηγόρησε τους Ελβετούς διαιτητές της Τούμπας ότι «διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα» και αναρωτήθηκε αν λειτούργησε το VAR, όπως στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Και το… κερασάκι στην τούρτα: «κόκκινο» από UEFA και FIFA για την τροποποίηση του πειθαρχικού κώδικα καθώς και στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή. Οπότε τα πάντα μετέωρα…

Φυσικά μέσα σ’ αυτόν, των εκτός γηπέδων, όμορφο αγγελικά πλασμένο κόσμο του ποδοσφαίρου μας, δεν θα μπορούσε να λείψει και μία είδηση για την ΑΕΚ. Δύο αγωνιστικές «κεκλεισμένων των θυρών», για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Δεν βρίσκω τι άλλο θα μπορούσε να γραφτεί ως επιμύθιο σε όλα αυτά, εκτός από την ατάκα του τεράστιου Βασίλη Αυλωνίτη στην ταινία «Η ωραία των Αθηνών»… «ωρέ πού πάμε ρε, πού πάμε»!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή