Πυρετώδεις προετοιμασίες λίγες ώρες πριν τα Οσκαρ (φωτογραφίες)

Πυρετώδεις προετοιμασίες λίγες ώρες πριν τα Οσκαρ (φωτογραφίες)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες απομένουν για την πιο λαμπερή κινηματογραφική απονομή της χρονιάς και οι προετοιμασίες στο Λος Αντζελες για την 92η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ  είναι πυρετώδεις.Η τελετή ξεκινά στις 3 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Χόλιγουντ σε όλον τον κόσμο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες λίγες ώρες πριν τα Οσκαρ (φωτογραφίες)-1

Το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί, και τα  αγάλματα του θείου οσκαρ έχουν στηθεί έξω από το Θέατρο Ντόλμπι (Dolby Theatre), όπως έχει μετονομαστεί το Θέατρο Κόντακ (Kodak Theatre) στο Χόλυγουντ, για να υποδεχθούν τους λαμπερούς καλεσμένους της μεγάλης βραδιάς.

Πυρετώδεις προετοιμασίες λίγες ώρες πριν τα Οσκαρ (φωτογραφίες)-2

Δείτε αναλυτικά: Οσκαρ 2020: Ολες οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία

O «Joker» του Τοντ Φίλιπς να ηγείται της φετινής κούρσας των υποψηφιοτήτων συγκεντρώνοντας 11 (στις κατηγορίες: καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α' ανδρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου, φωτογραφίας, μοντάζ, ήχου, ηχητικού μοντάζ, κοστουμιών, μουσικής, μακιγιάζ και κομμώσεις).

Η ταινία σιαγωνίζεται στήθος με στήθος με άλλες τρεις ταινίες, «Ο Ιρλανδός» του Μάρτιν Σκορσέζε, «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο και «1917» του Σαμ Μέντες, οι οποίες συγκεντρώνουν από δέκα υποψηφιότητες.

Πυρετώδεις προετοιμασίες λίγες ώρες πριν τα Οσκαρ (φωτογραφίες)-3

Στην τελετή για την απονομή των βραβείων Όσκαρ ενδέχεται να καταγραφούν κάποιες ιστορικές «πρωτιές» αλλά και να υπάρξει ένα πόντιουμ μόνο λευκών νικητών – ενδεχόμενο που έχει αναζωπυρώσει τη συζήτηση (#OscarsSoWhite) γύρω από τις ελάχιστες υποψηφιότητες Αφροαμερικανών καλλιτεχνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή