Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εμβληματικό ποιητικό έργο του Ουόλτ Ουίτμαν «Φύλλα χλόης», σε νέα μετάφραση και επιλογή των Κατερίνας και Ελένης Ηλιοπούλου, παρουσιάζεται από τον Κέδρο και το Hellenic American College στην Ελληνοαμερικανική Ενωση. Στις 7 μ.μ. Μασσαλίας 22.

Ο μαέστρος Τόμας Χένγκελμπροκ διευθύνει την Ορχήστρα και τη Χορωδία «Μπαλτάζαρ Νόιμαν» στην 6η Συμφωνία και στη Λειτουργία σε ντο μείζονα του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, στο Μέγαρο Μουσικής. Στις 8.30 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη.

Οι εκδόσεις Κέρκυρα-Economia Publishing παρουσιάζουν το βιβλίο της Μαργαρίτας Δρίτσα «Ψηφίδες Ιστορίας του ελληνικού τουρισμού», στο ξενοδοχείο St George Lycabettus. Στις 6 μ.μ. Κλεομένους 2.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης-1

Ο μαέστρος Τόμας Χένγκελμπροκ στο Μέγαρο Μουσικής.

Συνεχίζεται στο The Art Foundation η ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Faces, Everyday life in Africa» με έργα οκτώ φωτογράφων από Ελλάδα, Κύπρο και Ιταλία οι οποίοι ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη της Αφρικής. Ωρες λειτουργίας: 12 μ. – 8 μ.μ. Νορμανού 5.

Οι Usurum ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο Club του Σταυρού του Νότου, όπου θα παρουσιάσουν παλιότερα τραγούδια τους, αλλά και αρκετά από τον επικείμενο δίσκο τους. Στις 9.30 μ.μ. Φραντζή και Θαρύπου 35.

Το ιστορικό ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ηλιού «Η Αθήνα από την Ανατολή στη Δύση, 1821-1896» και η ομώνυμη φωτογραφική έκθεση, στο Μουσείο Μπενάκη. Από τις 10.30 μ.μ. Κουμπάρη 1 και Βασιλίσσης Σοφίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή