Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;

5' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αυλαία των 92ων βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου μπορεί να έπεσε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ο απόηχος όμως εξακολουθεί να υπάρχει, με κυρίαρχο θέμα την απρόσμενη για πολλούς επικράτηση της ταινίας Παράσιτα, η οποία έφυγε από το Dolby Theater με τέσσερα χρυσά αγαλματίδια. Η βραδιά που είχε ως χορηγό την Rolex είχε όλα τα απαραίτητα συστατικά ενός τόσο λαμπερού event: πρωτοκλασάτα ονόματα από τον χώρο του κινηματογράφου, τα οποία παρήλασαν με μπρίο και black-tie ένδυμα στο κόκκινο χαλί, απαστράπτουσες, αιθέριες υπάρξεις με βραδινές τουαλέτες υψηλής ραπτικής και βαρύτιμες δημιουργίες υψηλής κοσμηματοποιίας, και βεβαίως κάποια άξια δείγματα υψηλής ωρολογοποιίας στον καρπό διάσημων ανδρών. Δεν είναι εύκολο να εντοπίσει κανείς τι ρολόι φόρεσαν οι σταρ την βραδιά των Όσκαρ, αλλά μετά από αρκετή έρευνα –και με τη βοήθεια ορισμένων ελβετικών μαρκών– καταλήξαμε σε δέκα σίγουρες παρουσίες και σας τις παρουσιάζουμε.

 

Antonio Banderas – BULGARI Octo Finissimo Automatic

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;-1
Photo: Associated Press

 

Ο Ισπανός ηθοποιός ήταν ένας εκ των πέντε φετινών υποψηφίων για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ Πόνος και Δόξα. Μπορεί να μην κατάφερε να ξεπεράσει τον «ογκόλιθο» Χοακίν Φίνιξ ως Τζόκερ, κατέκτησε όμως τους πάντες με την φινέτσα του στο κόκκινο χαλί. Το ρολόι που επέλεξε να φορέσει δεν είναι απλώς ένα Bulgari, αλλά ανήκει στην υπέρλεπτη συλλογή Octo Finissimo, που έχει σημειώσει έξι ρεκόρ στον τομέα της λεπτότητας τα τελευταία χρόνια. Το αυτόματο αυτό μοντέλο από τιτάνιο έχει πάχος μόλις 5,15 mm, και «κάθεται» με απόλυτη άνεση και χάρη στον καρπό του σταρ, κάτω από την μανσέτα του λευκού του πουκάμισου. 

Περισσότερες πληροφορίες για την Bulgari εδώ.

Αποκλειστικός διανομέας: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

 

Spike Lee – ROLEX GMT-Master II Everose

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;-2
Photo: Associated Press

 

O πάντοτε αντισυμβατικός σε ό,τι καταπιάνεται σκηνοθέτης εμφανίστηκε στη φετινή απονομή των 92ων βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου με ένα κοστούμι-φόρο τιμής στον πρόσφατα αποβιώσαντα Κόμπιν Μπράιντ. Μοβ με κίτρινο, τα χρώματα των Λος Άντζελες Λέικερς και με τον αριθμό 24 στα πέτα και στην πλάτη, ο Spike Lee ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της Rolex των τελευταίων ετών, το GMT-Master II με κάσα και μπρασελέ από χρυσό Everose 18K και δίχρωμη στεφάνη από μαύρο και καφέ κεραμικό. (Δείτε το σχετικό θέμα εδώ).

Περισσότερες πληροφορίες για την Rolex εδώ.

Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138, 210-3235909)

 

Alfie Allen – OMEGA De Ville Prestige

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;-3
Photo: Omega

 

O Βρετανός ηθοποιός που έγινε διάσημος στον ρόλο του Θίον Γκρέιτζοϊ στο The Game of Thrones εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα φίνο μαύρο σμόκιν. Παραδίδοντας μαθήματα στιλ, επέλεξε να το συνδυάσει με ένα κλασικό ατσάλινο μοντέλο Prestige από τη συλλογή De Ville της Omega. Λευκό καντράν, μπλε λεπτομέρειες και «σοβαρό» μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Άψογο.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Oscar Isaac – OMEGA Speedmaster Apollo 11 50th Anniversary

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;-4
Photo: Omega

 

Omega και μάλιστα συλλεκτικό και επετειακό επέλεξε να φορέσει και ο ηθοποιός Oscar Isaac. Με καταγωγή από την Γουατεμάλα, έχει γίνει γνωστός από το ρόλο του ως Poe Dameron στις τρεις τελευταίες ταινίες Star Wars. Διαστημικό και επικό το θέμα και στο ρολόι του, καθώς είναι η ατσάλινη έκδοση του χρονογράφου Speedmaster 50th Anniversary (που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ) με τη φιγούρα του Μπαζ Όλντριν να φιγουράρει σε χρυσό χρώμα στο υποκαντράν των μικρών δευτερολέπτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Cole Sprouse – OMEGA Seamaster Aqua Terra

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;-5
Photo: Omega

 

Μία ακόμη μεγάλη συλλογή της Omega, η Seamaster, εκπροσωπήθηκε στο κόκκινο χαλί από έναν νεαρό ηθοποιό, τον Cole Sprouce. O πρωταγωνιστής της νεανικής τηλεοπτικής σειράς Riverdale κινήθηκε στον κλασικό συνδυασμό του λευκού με το μαύρο, επιλέγοντας λευκό σακάκι και πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και την μαύρη εκδοχή του Seamaster Aqua Terra με ατσάλινη κάσα, μαύρο καντράν σε ανάγλυφο μοτίβο Teak και ομοιόχρωμο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Ανήκει στη νέα γενιά μοντέλων της Omega που είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό υψηλής ακριβείας Master Chronometer.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Josh Gad – CHOPARD Alpine Eagle

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;-6
Photo: Chopard

 

O συμπαθής κωμικός ηθοποιός, που έχει δανείσει μεταξύ άλλων τη φωνή του στον Όλαφ στις δύο ταινίες Frozen και στον Τσακ των Angry Birds, ήταν ένας εκ των παρουσιαστών της βραδιάς. Συνδύασε το μαύρο κλασικό σμόκιν κοστούμι του με ένα δίχρωμο νέο μοντέλο του οίκου Chopard, το Alpine Eagle (σας το είχαμε παρουσιάσει εδώ). Ατσάλι με ροζ χρυσό και γκρι-ανθρακί καντράν με ανάγλυφη διακόσμηση που θυμίζει την ίριδα του ματιού ενός αετού.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chopard εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Chopard Boutique (τηλ.: 210-3250555-6), Kassis (τηλ.: 210-3641000)

 

Timothée Chalamet – ROLEX Day-Date Everose

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;-7
Photo: Associated Press

 

Μπορεί ο νεαρός ζεν πρεμιέ να μην ήταν υποψήφιος για χρυσό αγαλματίδιο για τη συμμετοχή του στις Μικρές Κυρίες φρόντισε όμως να συμπληρώσει το πρωτότυπο ντύσιμό του στην τελετή απονομής, με ένα ολόχρυσο ρολόι. Στάθηκε αδύνατο να το εντοπίσουμε στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, καθώς ήταν καλά κρυμμένο στη μανσέτα του σακακιού του. Το αποκάλυψε όμως ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέροντας τον στίχο ενός τραγουδιού "Rose Gold Presidential on my boney wrist”. Συμπέρασμα: φόρεσε ένα ροζ χρυσό Rolex, κατά πάσα πιθανότητα Day-Date, σαν αυτό που σας δείχνουμε.

Περισσότερες πληροφορίες για την Rolex εδώ.

Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138, 210-3235909)

 

Rami Malek – CARTIER Pasha

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;-8
Photo: Reuters

 

Ο περσινός θριαμβευτής του Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ενσάρκωση του τραγουδιστή των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι, έδωσε το παρών στην 92η τελετή της Ακαδημίας Κινηματογράφου, προκειμένου να απονείμει το βραβείο A’ Γυναικείου ρόλου στη Ρενέ Ζελβέγκερ. Με all-black εμφάνιση, συνοδευόμενος από την συμβία του, Λούσι Μπόιντον, επέλεξε να φορέσει ένα vintage χρυσό μοντέλο Pasha de Cartier με μαύρο λουράκι.

Περισσότερες πληροφορίες για την Cartier εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Cartier Boutique (τηλ.: 210-3313600) και σε εξουσιοδοτημένα κοσμηματοπωλεία.

 

Colin Jost – TAG HEUER Monaco Calibre 11 Chronograph

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;-9
Photo: Associated Press

 

Όταν έχεις δίπλα σου μία εκθαμβωτική καλλονή ποιος θα ασχοληθεί με το ρολόι που φοράς; Εκτός από μνηστήρας της Σκάρλετ Γιόχανσον ο κ. Jost είναι από το 2005 ένας εκ των συντακτών της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής Saturday Night Live. Στην 92η τελετή απονομής, συνόδευσε την καλή του, η οποία ήταν υποψήφια για δύο Όσκαρ, Α’ και Β’ γυναικείου ρόλου, και στον καρπό του είχε έναν χρονογράφο TAG Heuer Monaco με χαρακτηριστικό μπλε καντράν, κορόνα στα αριστερά και τον περίφημο αυτόματο μηχανισμό Calibre 11. (Δείτε το σχετικό θέμα εδώ).

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer εδώ.

Σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα

 

Taika Waititi – PANERAI Luminor Due

Όσκαρ 2020: Τι ρολόγια φόρεσαν οι σταρ;-10
Photo: Associated Press

 

O εξαιρετικά ευδιάθετος την βραδιά των Όσκαρ σκηνοθέτης της αντισυμβατικής μαύρης κωμωδίας Jojo Rabbit –δικαίως, αφού κατέκτησε το πολυπόθητο αγαλματάκι στην κατηγορία καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου– εθεάθη να φορά ένα Panerai Luminor Due, κατά πάσα πιθανότητα το PAM 728, με κάσα 42 mm από τιτάνιο, μπλε καντράν τύπου σάντουιτς, ομοιόχρωμο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και κουρδιστό manufacture μηχανισμό της Panerai με δύο βαρέλια και τρεις ημέρες ενεργειακής αυτονομίας. Είπαμε, τα μπλε ρολόγια έχουν μεγάλο γκελ τα τελευταία χρόνια…

Περισσότερες πληροφορίες για την Panerai εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Αθήνα: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Θεσσαλονίκη: Gofas Jewelry (τηλ.: 2310-279703)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή