Περιοδικό ΚΑΠΑ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναντήσαμε στη Θεσσαλονίκη μια ομάδα περίπου 20 νέων ερευνητών του ΑΠΘ που έχει αναλάβει να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικής κατασκευής μη επανδρωμένο αερόχημα, έτοιμο να αξιοποιηθεί επιχειρησιακά από το ελληνικό κράτος αλλά και από εταιρείες για πλήθος δράσεων.

Ταξιδεύουμε στην Βόρεια Ιρλανδία με φόντο τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το διαιρεμένο νησί μετά το Brexit αλλά και το αναπάντεχο εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής.

Περιοδικό ΚΑΠΑ-1
Περιοδικό ΚΑΠΑ-2

Όταν το 2010 ο Ηλίας Ανδρεόπουλος και ο Γιώργος Καρυωτάκης ίδρυσαν μία εταιρεία καθαρισμού επιφανειών από γκράφιτι και συνθήματα δεν φανταζόταν ότι δέκα χρόνια μετά θα ήταν οι βασικοί συνεργάτες Δήμων και υπουργείων στην προσπάθειά τους να απαλλαχθούν από την μάστιγα πολλών ελληνικών πόλεων. Το «Κ» παρακολούθησε τις νυχτερινές επιχειρήσεις από συνεργεία της εταιρείας και του Δήμου σε αναγνωρίσιμα σημεία του κέντρου της Αθήνας.

Περιοδικό ΚΑΠΑ-3

 

Στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή