TISSOT T-Wave Bicolour

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ζωή είναι γεμάτη συναντήσεις και η πιο σημαντική είναι αυτή που θα σας φέρει μπροστά στον έρωτα της ζωής σας. Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Tissot δημιούργησε ένα μοναδικό ρολόι για να δείξετε την αγάπη σας στη γυναίκα της ζωής σας: το T-Wave Bicolour. Με καθαρές, κλασικές γραμμές και άψογο φινίρισμα, το θηλυκό αυτό μοντέλο ξεχωρίζει από την αρμονική συνύπαρξη του γυαλισμένου ανοξείδωτου ατσαλιού με το ροζ χρυσό PVD στην κάσα και στο μπρασελέ του. Το καντράν του από λευκό φίλντισι έχει μαύρους λεπτεπίλεπτους λατινικούς αριθμούς στις ενδείξεις των ωρών και ντελικάτους σκελετωμένους δείκτες σε σχήμα πετάλων λουλουδιών.

TISSOT T-Wave Bicolour-1

Αλλά και η κορώνα έχει ένα άγγιγμα πρωτοτυπίας: με έναν λευκό λίθο αχάτη, μοιάζει σαν κόσμημα. Το ωραίο στιλ συνδυάζεται και με την άνεση, χάρη στους εργονομικούς βραχίονες της κάσας που αγκαλιάζουν υπέροχα την καμπύλη του καρπού. Κατασκευασμένο στην Ελβετία, κρύβει μέσα του έναν αξιόπιστο quartz μηχανισμό.

Αυτό το ρολόι μπορεί να αποτελέσει μια ένδειξη της αγάπης σας, φορεμένη στον καρπό, καθώς και μια σταθερή υπενθύμιση των υποσχέσεων της παντοτινής αγάπης.

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή