Τα πρώτα κέρδη από την επιστροφή Χασάν στον Ολυμπιακό

Τα πρώτα κέρδη από την επιστροφή Χασάν στον Ολυμπιακό

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αμφισβήτηση απαντά σκοράροντας. Στην κακόπιστη κριτική απαντά με τη σιωπή του. Αν και επιθετικός δεν είναι ο τύπος του παίκτη που θα λατρέψει η εξέδρα. Τον λατρεύουν όμως οι προπονητές του και αυτό του αρκεί.

Ο Αχμέντ Χασάν επέστρεψε πριν από μερικές μέρες στον Ολυμπιακό και ήδη έχει φροντίσει να δικαιώσει στο απόλυτο τον Πέδρο Μαρτίνς που κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου επέμενε κάθε μέρα για την απόκτησή του.

Σίγουρα στον αγώνα της Τετάρτης με τη Λαμία, ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση με την απόδοσή του και τις ασίστ του στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ομως, ο Αιγύπτιος φορ ήταν εκείνος που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Λαμίας, ανοίγοντας τον δρόμο στον Ολυμπιακό για την ολική ανατροπή.

Το ίδιο είχε πράξει και μερικές μέρες νωρίτερα στο Περιστέρι. Στις καθυστερήσεις όταν η μπάλα ζύγιζε εκατό κιλά, εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Γάλλου μέσου και πάλι με κεφαλιά χάρισε στην ομάδα του ένα από τα πιο σημαντικά τρίποντα στον μαραθώνιο του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Χασάν πέρυσι είχε βρει δίχτυα 15 φορές στα 32 ματς που αγωνίστηκε, όμως η συγκυρία δεν τον κράτησε στο μεγάλο λιμάνι. Τώρα επέστρεψε αποφασισμένος να ριζώσει, κάτι που το απέδειξε από τα πρώτα του κιόλας ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αρχίζει ο Γολγοθάς

Στα αγωνιστικά, ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Ο Ραντζέλοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα. Οσον αφορά το αρχικό σχήμα είναι πολύ πιθανό ο Πέδρο Μαρτίνς να θελήσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες από τη στιγμή που ακολουθεί «καυτή» εβδομάδα για την ομάδα του, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται την Αρσεναλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την παραπάνω Κυριακή, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ενα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας και υψηλού κινδύνου, αφού οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι αρκετά τεταμένες το τελευταίο διάστημα. Ο νικητής της 23ης Φεβρουαρίου θα αποκτήσει ένα πλεονέκτημα ενόψει των πλέι οφ, στην τελική κούρσα διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή