ΑΤΖΕΝΤΑ

Villagers με καινούργιο ηλεκτρισμό

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΑΡΜΠΗΣ

Οι Villagers of Ioannina City προσφέρουν πάντα σπουδαίες συναυλιακές εμπειρίες.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η πιο «καυτή» ίσως ροκ μπάντα της εγχώριας σκηνής, οι Villagers of Ioannina City, περιοδεύει αυτόν τον καιρό ανά την Ελλάδα· αύριο Σάββατο θα βρίσκεται στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Τάε Κβον Ντο. Εκεί, η μπάντα από τα Ιωάννινα θα φέρει μαζί της ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό σόου, το οποίο συνοδεύει τα κομμάτια του πρόσφατου δίσκου της «Age of Aquarius».

Εχοντας συστηθεί πριν από περίπου μια πενταετία με τον ιδιοφυή συνδυασμό παραδοσιακών ηπειρώτικων και ηλεκτρισμένου ροκ, οι Villagers δεν επαναπαύονται και αυτή τη φορά παίρνουν διαφορετική κατεύθυνση.

Η καινούργια δουλειά τους, που πρωταγωνιστεί και στις συναυλίες, διατηρεί βέβαια τα χαρακτηριστικά πνευστά του Κωσταντή Πιστιόλη, ωστόσο φέρνει στο προσκήνιο έναν πιο ψυχεδελικό ήχο, επικών διαστάσεων, με αποκλειστικά αγγλόφωνο στίχο και ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε Pink Floyd και Deep Purple.

Η ταυτότητα πάντως των VIC παραμένει η ίδια: υψηλής ενέργειας ροκ με κοινωνικές ανησυχίες και ήχο βαθύ και πλούσιο – από εκείνον που ακούμε συνήθως σε καταξιωμένες μπάντες του εξωτερικού. Η συναυλία του Σαββάτου αρχίζει στις 9 μ.μ. (πόρτες στις 7 μ.μ.), Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ