Το the Mindspark ταξιδεύει στα Τρίκαλα

Το the Mindspark ταξιδεύει στα Τρίκαλα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ, τη Δημιουργικότητα και την Καινοτόμο Σκέψη, «The Mindspark», στην Ελληνική Πρωτεύουσα της Καινοτομίας, τα Τρίκαλα.

3 Μοναδικά session, 4 Keynotes, 4 masterclasses, 12 ώρες, 8 διακεκριμένοι καλεσμένοι εισηγητές και περισσότεροι από 200 άνθρωποι  θα ενεργοποιήσουν την σπίθα σου, τον Φεβρουάριο του 2020 στα Τρίκαλα με το the Mindspark Weekend!

Ένα καταιγιστικό διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης όπου παγκοσμίου φήμης εισηγητές, ειδικοί και επαγγελματίες θα βρεθούν στα Τρίκαλα,  για να μεταδώσουν γνώση για τις νέες τάσεις, νέα εργαλεία και τρόπο σκέψης.

Για 2 ημέρες θα βρεθούν στα Τρίκαλα ο Global Brand Strategist, Peter Economides, ο Θεμελιωτής του Αθωνικού Management, Θοδωρής Σπηλιώτης, o Leadership expert, Δημήτρης Καρακούλας και ο διεθνώς καταξιωμένος εκπαιδευτής στελεχών Δρ Γιάννης Καλογεράκης. Παράλληλα ο Πέτρος Σουκουλιάς, πρώην μέλος ΔΣ του ΕΣΕΤΕΚ και ο Δήμήτρης Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων με δύο special keynotes, θα σε εισάγουν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και τις προκλήσεις. Στο τρίτο μέρος συμμετέχει ως ειδική καλεσμένη η Angela Makris, κοινωνική ερευνήτρια από το University of South Florida.   

Το πρώτο session θα ολοκληρωθεί με ένα ξεχωριστό καλεσμένο. Ο Chief Creative Officer της Ελλάδος και πρώην Επικεφαλής του Creative Lab της Google Steve Vranakis στην ξεχωριστή ενότητα «Fireside Chat with Steve”, θα συζητήσει με τον Λεωνίδα Σκερλετόπουλο για θέματα σχετικά με την καριέρα του, την πρόσφατη μετάβαση και τη νέα του αποστολή να χτίσει το αφήγημα της Ελλάδος αλλά και για τον Steve.

Αν ανήκεις στο κοινό του Mindspark θα προβληματιστείς, θα αναγνωρίσεις, θα αμφισβητήσεις, θα απομυθοποιήσεις και θα χτίσεις μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα στην οποία εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και κρατάς την ατομική σου επιτυχία. Θα γκρεμίσεις παλιά στερεότυπα και θα αναγνωρίσεις το πραγματικό δυναμικό σου.

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση στην πράξη και περίπου 70 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε  τρία ξεχωριστά masterclasses, από τους διακεκριμένους εισηγητές στo Mουσείο Τσιτσάνη.

Αν επιθυμείς να είσαι ένας από αυτούς βιάσου να κλείσεις το εισιτήριο σου καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή