Απάντηση Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου σε δημοσιεύματα

Απάντηση Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου σε δημοσιεύματα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η θέση του Γενικού Διευθυντή επαναπροκηρύχθηκε, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για να υπάρξουν και νέες προτάσεις και η διαδικασία επιλογής να καταστεί περισσότερο γόνιμη, πράγμα που ενισχύει τη διαφάνεια και την αξιοκρατία», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου και συνεχίζει:

«Σε ό,τι αφορά τις υπάρχουσες νομικές εκκρεμότητες, που προκύπτουν από την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και από τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών, το Δ.Σ ενημερώθηκε και έχει ήδη αποφασίσει και αναθέσει σε ειδικευμένο δικηγορικό γραφείο την διαβίβαση των σχετικών φακέλων στον αρμόδιο εισαγγελέα και έχει δώσει εντολή για τις  περαιτέρω προβλεπόμενες ενέργειες που θα διασφαλίσουν την πιστή τήρηση των νόμων.

Αυτά όλα έχουν τεθεί υπόψιν των ενδιαφερομένων και είναι στη διάθεση του οιουδήποτε αναζητήσει τις σχετικές πληροφορίες.

Σημειώνεται, πάντως, ότι αυτή τη στιγμή στο Ε.Κ.Κ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εξυγίανσης και ανασυγκρότησης της λειτουργίας του, πράγμα το οποίο δημιουργεί αντιδράσεις  από κατεστημένα συμφέροντα που ενδεχομένως θίγονται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή