Κύπρος: Η στιγμή της επίθεσης στην Αγία Νάπα (βίντεο) – «Εκτός κινδύνου» οι τραυματίες

Κύπρος: Η στιγμή της επίθεσης στην Αγία Νάπα (βίντεο) – «Εκτός κινδύνου» οι τραυματίες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη επίθεση σε καφετέρια στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα, όπου τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, καταγράφει τις κινήσεις του δράστη.

Ο δράστης φορά κουκούλα κρύβεται σε ανθώνα και ακολούθως στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής πλησιάζει την καφετέρια και ανοίγει πυρ.

Υπενθυμίζεται ότι από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά μία 26χρονη γυναίκα και τρεις άνδρες, οι δύο ηλικίας 38 χρόνων και ο τρίτος 32 ετών. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρα μετέφεραν τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου νοσηλεύονται.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης έριξε συνολικά 25 σφαίρες προς το μέρος της καφετέριας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο «24news» ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου η κατάσταση της υγείας των τραυματιών είναι σοβαρή αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου. Η 26χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ στο «μικροσκόπιο» των ανακριτών έχουν τεθεί τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος φαίνεται να ήταν γνωστός επιχειρηματίας – θαμώνας στην συγκεκριμένη καφετέρια.

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή