H Victoria Beckham στο εξώφυλλο της Vogue Μαρτίου, σήμερα με την Καθημερινή

H Victoria Beckham στο εξώφυλλο της Vogue Μαρτίου, σήμερα με την Καθημερινή

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν η ζωή είναι αγώνας, η Victoria Beckham είναι πρωταθλήτρια. Και είναι απορίας άξιο πως καταφέρνει να κερδίζει τόσες νίκες, να απασχολεί τόσο έντονα το κοινό αίσθημα και να συντηρεί το προφίλ της ιδανικής γυναίκας, συζύγου, μητέρας και επιχειρηματία σε μια διαδρομή που μετρά δεκαετίες. Η Beckham μάχεται καθημερινά με τη φθορά του χρόνου, τις προκλήσεις των προσωπικών σχέσεων και τη δυναμική του τέλειου επαγγελματία, πετυχαίνοντας κάθε φορά αυτό που υποδηλώνει το μικρό της όνομα: τη νίκη.

Η δημιουργός πίσω από το ομώνυμο brand που κυριαρχεί στη βιομηχανία της μόδας, η σύζυγος του πιο περιζήτητου άνδρα στον πλανήτη, η μητέρα 4 παιδιών, η ισχυρή περσόνα τou Instagram με τους 28 εκ. ακολούθους, η φωνή ενός θρυλικού συγκροτήματος που ακόμα απασχολεί τη μουσική μας κουλτούρα, κοσμεί τα εξώφυλλα του νέου τεύχους Μαρτίου της Vogue Greece με τίτλο “Victorious” (Νικήτρια). Σε μια φωτογράφιση που μυρίζει άνοιξη, φως και αναγέννηση, η Beckham ποζάρει με δυναμισμό μπροστά από τον φακό του διάσημου Alexi Lubomirski και μιλάει αποκλειστικά στην Editor-in-Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου, σε μια εξομολογητική συνέντευξη που κοιτά πίσω από την «τέλεια» εικόνα της.

Ολόκληρο το τεύχος είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που έχουν μάθει να πετυχαίνουν μικρές ή μεγάλες «νίκες». Σαν τον Christian Louboutin, τον θρυλικό σχεδιαστή παπουτσιών, που μιλά αποκλειστικά στη Vogue Greece για τη ζωή και την καριέρα του, με αφορμή την αναδρομική έκθεση που διοργανώνει προς τιμή του το παρισινό Palais de la Porte Dorée. Ή τον Reiner Holzemer, σκηνοθέτη του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ για τον Martin Margiela, που μιλά για τη γνωριμία του με τον μεγάλο σχεδιαστή. Ακόμα, oι αδερφές Cara και Poppy Delevingne ανοίγουν το εντυπωσιακό τους σπίτι τους στο LA, 4 δραστήριες Ελληνίδες μιλούν για την κοινωνική επιχείρηση, το οικονομικό μοντέλο του μέλλοντος στο οποίο διαπρέπουν, η drag queen Daglara για την queer αναγέννηση στην Αθήνα και τα κοστούμια που σχεδιάζει για τη Λυρική και η Tonne Goodman (θρυλική συντάκτρια της αμερικανική Vogue) για την συναρπαστική καριέρα της στη μόδα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου.

Το πλούσιο, ολοκαίνουργιο τεύχος Μαρτίου της Vogue Greece, κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή