«Ζήσε αθλητικά» με την καθοδήγηση των πρωταθλητών μας

«Ζήσε αθλητικά» με την καθοδήγηση των πρωταθλητών μας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο την προώθηση του Αθλητικού ιδεώδους και του Αθλητικού Ήθους ως πρότυπου της καθημερινής ζωής μέσα από την κοινωνικοποίηση των νέων στο πλαίσιο της οικογένειας και της εκπαιδευτικής διαδικασίας το υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε το καινοτόμο πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά». Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι να φέρει τη νέα γενιά πιο κοντά στις αξίες του αθλητισμού και κάτι τέτοιο θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Στην Οργανωτική Επιτροπή συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές του ελληνικού αθλητισμού, ενώ πρόεδρος (αμισθί) είναι ο μπασκετμπολίστας Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα υπάρξουν πανελλαδικές δράσεις με επιμέρους ενότητες όπως εκφοβισμός, συμπεριφορές στον αθλητισμό, ισορροπημένη διατροφή, εθελοντισμός, εξάσκηση δεξιοτήτων. Επίσης κορυφαίοι αθλητές θα επισκέπτονται σχολεία, δημοτικά και γυμνάσια, και θα συζητάνε με μαθητές για την αξία και τα οφέλη του αθλητισμού ενώ θα διοργανώνονται αθλητικά γεγονότα για όλους, ημερίδες και συνέδρια.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή