Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Αφιέρωμα στην ιαπωνική ποίηση, με οδηγό τον μεταφραστή της Παναγιώτη Ευαγγελίδη, παρουσιάζει η πρωτοβουλία ποιητικών συναντήσεων «Με τα λόγια (γίνεται)» στην Ελληνοαμερικανική Ενωση. Στις 7.30 μ.μ. Μασσαλίας 22.

– Η Big Band του Δήμου Αθηναίων, το χορευτικό συγκρότημα Athens Lindy Hop και οι ερμηνευτές Τζένη Καπάδαη και Σταύρος Ρωμανός παρουσιάζουν, στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», μια αναδρομή στη χρυσή δεκαετία του σουίνγκ. Στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας 59.

– Η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Θοδωρή Χαριζάκη με τίτλο «Φωνές που σιώπησαν» και θέμα το υπαίθριο παιδικό παιχνίδι εγκαινιάζεται στην γκαλερί του Black Duck. Στις 7 μ.μ. Χρήστου Λαδά 9Α.

– Το τρίο του Ραφαήλ Μελετέα ανεβαίνει στη σκηνή του Booze για μια συναυλία με συνθέσεις του πιανίστα, αλλά και διασκευές από αγαπημένους τζαζ δημιουργούς. Στις 9.30 μ.μ. Κολοκοτρώνη 57.

– Στο πλαίσιο της έκθεσης «Christian Zervos & Cahiers d’art: Η Αρχαϊκή Στροφή», το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνει συζήτηση για τη ζωή και το έργο τού ελληνικής καταγωγής εκδότη και κριτικού τέχνης. Στις 7 μ.μ. Πειραιώς 138.

– Το φεστιβάλ «Movement» της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, που μελετά τη μετανάστευση πληθυσμών στη Μεσόγειο και όχι μόνον, παρουσιάζει στον κινηματογράφο Αστορ ταινίες που καταπιάνονται με το θέμα των συνόρων. Από τις 6 μ.μ. Σταδίου 28.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή