«Χειμερία νάρκη» τέλος για το Τσάμπιονς Λιγκ

«Χειμερία νάρκη» τέλος για το Τσάμπιονς Λιγκ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο καυτές αναμετρήσεις σπάει τη «χειμερία νάρκη» του το Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, προσφέροντας ένα σπουδαίο πρώτο πιάτο στους φιλάθλους με τις αναμετρήσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν και της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ.

Η φάση των νοκ άουτ ξεκινάει με τους δύο πρώτους αγώνες σε Βεστφαλία και Καστίλλη, και με τις ρεβάνς τους να ακολουθούν τον Μάρτιο, ενώ αύριο θα υπάρχουν δύο ακόμη ματς, της Τότεναμ με τη Λειψία και της Αταλάντα με τη Βαλένθια. Στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ του Ντόρτμουντ η Μπορούσια φιλοξενεί την ομάδα του πρώην προπονητή της, του Τόμας Τούχελ, έχοντας πετύχει 14 τέρματα στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε το τελευταίο 20ήμερο στην Μπουντεσλίγκα, με πιο πρόσφατο το 4-0 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Τούχελ πήρε μαζί του στη Γερμανία τους προερχόμενους από τραυματισμό Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ, δηλαδή τα μεγαλύτερα αστέρια του, που απουσίασαν από το απίστευτο 4-4 στην έδρα της Αμιέν το Σάββατο για το γαλλικό πρωτάθλημα. Θα είναι το πρώτο ματς του Νεϊμάρ, εφόσον αγωνιστεί, μετά τέσσερις αγώνες που έμεινε εκτός. Αντιθέτως, στο Παρίσι παρέμεινε ο Αργεντινός μέσος Λεάνδρο Παρέδες.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι αρκετά πιθανό να ευχαριστηθούν γκολ οι φίλαθλοι που έχουν από καιρό εξαντλήσει τα εισιτήρια του αγώνα με ελληνική ώρα έναρξης στις 10 το βράδυ. Την ίδια ώρα, στο Γουάντα Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης η γηπεδούχος Ατλέτικο αντιμετωπίζει την απόλυτη ομάδα-φόβητρο της Ευρώπης, τη Λίβερπουλ. Αν και η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε δείχνει πάντα ικανή να ανέβει επίπεδο όταν αντιμετωπίζει ισχυρότερο αντίπαλο, η αποστολή των «κολτσονέρος» φαντάζει πολύ δύσκολη απέναντι στη βέβαιη πρωταθλήτρια Αγγλίας, καθώς θα λείπει και το νέο μεγάλο αστέρι της, ο τραυματισμένος Ζοάο Φέλιξ. Απόντες και οι Εκτορ Ερέρα και Ντιέγκο Κόστα. Τουλάχιστον επέστρεψε ο Αλβαρο Μοράτα στην επίθεση των Μαδριλένων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο προπονητής των «ρεντς», φοβάται τον εφησυχασμό κάποιων παικτών του: «Το να παίζεις απέναντι στην Ατλέτικο είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε έναν ποδοσφαιριστή», δήλωσε χθες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή