Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει την Victoria Beckham στο εξώφυλλο της ελληνικής Vogue

Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει την Victoria Beckham στο εξώφυλλο της ελληνικής Vogue

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ενδιαφέρον μεγάλων μέσων ενημέρωσης με διεθνή απήχηση έχει τραβήξει από χθες η είδηση της λαμπερής φωτογράφισης της Victoria Beckham από τον Alexi Lubomirski για τα εξώφυλλα του τεύχους Μαρτίου της Vogue Greece, που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

«Η οικογένειά της παρακολούθησε με υπερηφάνεια από την πρώτη σειρά την επίδειξη μόδας της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου την περασμένη Κυριακή και η γνωστή σχεδιάστρια μόδας δείχνει τώρα τις ικανότητές της ως μοντέλο, αφού κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της Vogue Greece, με τίτλο “Victorious”», αναφέρει σε άρθρο της η γνωστή βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”. «Η σταρ των Spice Girls, στα 45 της χρόνια, δείχνει απαστράπτουσα», συνεχίζει το άρθρο.

Αναφορά, όμως, κάνει και η βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα “The Sun”, γράφοντας πως η σταρ σχεδιάστρια και πρώην μέλος των θρυλικών Spice Girls «απέδειξε ότι μπορεί να γίνει η καλύτερη μούσα του εαυτού της, φορώντας ρούχα από την προσωπική της Spring/Summer 2020 συλλογή για λογαριασμό της φωτογράφισης». Στο ίδιο ενθουσιώδες κλίμα και η δανέζικη “Ekstra Bladet” η οποία συγκρίνει την εικόνα της από τον γάμο της με τον David Beckham πριν 17 χρόνια με τη σημερινή της εμφάνιση, καταλήγοντας πως ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ καλά. Αλλά και η ρωσική “Русский Еврей”, εξαίρει το στυλ και την κομψότητα της, λέγοντας πως αποτελεί ένα πρότυπο για τις σύγχρονες γυναίκες.

Η ίδια η Beckham ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα δύο εξώφυλλα μαζί με μία λήψη από το cover story, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της τόσο για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα της ελληνικής Vogue, όσο και για το ότι στο ένα από τα δύο εξώφυλλα επέλεξε να φορέσει ένα μπλε φόρεμα του διάσημου ελληνικού brand “Zeus+Dione”. Τη φωτογράφιση έκανε ο Βρετανός Alexi Lubomirski, ο σταρ του φακού, που έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν ανέλαβε την επίσημη φωτογράφιση του αρραβώνα και του γάμου του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle πριν 2 χρόνια.

Η φωτογράφιση συνοδεύεται από μία αποκλειστική, εκ βαθέων συνέντευξη της Beckham στη διευθύντρια της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου, η οποία επιχειρεί να κοιτάξει πίσω από την αψεγάδιαστη εικόνα της διεθνούς σταρ.

Δείτε περισσότερα στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή