3 + 1 χαρακτηριστικά του τέλειου ενοικιαστή σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ακινήτων!

3 + 1 χαρακτηριστικά του τέλειου ενοικιαστή σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ακινήτων!

2' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άραγε υπάρχει ο τέλειος ενοικιαστής; Και αν ναι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του και που μπορούμε να τον βρούμε;

Εάν είσαι ιδιοκτήτης ακινήτου προς ενοικίαση σίγουρα κάποια στιγμή θα έκανες την παραπάνω ερώτηση σε κάποιον φίλο ή θα έψαξες online! Δεν έχει σημασία εάν διαχειρίζεσαι ένα ή πολλά ακίνητα, εάν βρίσκονται στην Αθήνα ή σε κάποιο απομακρυσμένο νησί. Ο τέλειος ενοικιαστής για πολλά χρόνια αποτελούσε άπιαστο όνειρο για πολλούς ιδιοκτήτες!

Ποιά είναι, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά του τέλειου ενοικιαστή; Δείτε τι απάντησαν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που μιλήσαμε!

Ο τέλειος ενοικιαστής είναι αυτός που:

  • Πληρώνει στην ώρα του: Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάποιος ενοικιαστής μπορεί να καθυστερήσει να πληρώσει το ενοίκιο του, κάποιοι βρίσκονται υπό τον έλεγχό του και κάποιοι όχι. Για τον ιδιοκτήτη όμως το να εισπράττει το ενοίκιο στην ώρα του κάθε μήνα είναι ό,τι πιο σημαντικό! Το τελευταίο πράγμα που θέλει κάθε ιδιοκτήτης είναι να “κυνηγάει” τον ενοικιαστή για να πληρώσει το ενοίκιο.

     

  • Προσέχει το σπίτι σαν να ήταν δικό του: Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που θα προσέχει και θα φροντίζει το σπίτι σαν να ήταν δικό του αλλά ο τέλειος ενοικιαστής αυτό θα έκανε! Μούχλα στο μπάνιο και μικροζημιές αποτελούν εφιάλτη για κάθε ιδιοκτήτη.

     

  • Δεν παίρνει τηλέφωνο με το παραμικρό: Χάλασε η βρύση της κουζίνας Σάββατο μεσημέρι; Ναι, πρέπει να τη φτιάξει ο ιδιοκτήτης αλλά και αυτός ένα Σάββατο έχει να πάει μια βόλτα με τα παιδιά του ή απλά για να ξεκουραστεί. Το να ψάχνει υδραυλικό μέσα στο σαββατοκύριακο δεν ήταν σίγουρα αυτό που περίμενε όλη την εβδομάδα.

     

  • Δε θα φύγει στη μέση του συμβολαίου: Δεν είναι πως δε θα βρεθεί κάποιος καινούργιος ενοικιαστής σύντομα αλλά η δουλειά που απαιτείται μέχρι να νοικιαστεί ξανά το διαμέρισμα είναι αρκετή – από το να βαφτεί το σπίτι μέχρι να υπογραφούν τα συμβόλαια. Αυτό σημαίνει, τουλάχιστον, ένα ενοίκιο χαμένο, μια μεσιτική αμοιβή και αρκετό χρόνο που θα μπορούσε να επενδυθεί σε τόσα άλλα πράγματα.

     

Και όμως, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου μπορεί να τα βρει στην Blueground. Mια ελληνική εταιρεία με διεθνή παρουσία και αναγνώριση.

3 + 1 χαρακτηριστικά του τέλειου ενοικιαστή σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ακινήτων!-1

Η Blueground νοικιάζει, επιπλώνει και εξοπλίζει υψηλής ποιότητας διαμερίσματα στις πιο δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας, τα οποία στη συνέχεια διαθέτει προς ενοικίαση από ένα μήνα έως αρκετά χρόνια. Με την Blueground, οι ιδιοκτήτες ακινήτων ξεγνοιάζουν καθώς γνωρίζουν πως ό,τι και να γίνει θα λαμβάνουν το ενοίκιο στην ώρα του κάθε μήνα ενώ για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίζει η αξιόπιστη ομάδα της εταιρείας. Τέρμα, λοιπόν, άγχη, τηλέφωνα μέσα στο σαββατοκύριακο και χαμένα ενοίκια! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως εκατοντάδες ιδιοκτήτες έχουν εμπιστευθεί τα ακίνητά τους στην Blueground.

3 + 1 χαρακτηριστικά του τέλειου ενοικιαστή σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ακινήτων!-2

Για να δείτε εάν το διαμέρισμά σας καλύπτει τα κριτήρια της Blueground ή για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.theblueground.com/rent-your-property και συμπληρώστε την ειδική φόρμα ή καλέστε μας στο 210 7004715.

Περιοχές που μας ενδιαφέρουν :

  • Βόρεια προάστια: Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Φιλοθέη, Χολαργός

     

  • Κέντρο: Ακρόπολη, Κολωνάκι, Σύνταγμα, Χίλτον, Καλλιμάρμαρο, Μετς

     

  • Νότια προάστια: Γλυφάδα, Βούλα, Άλιμος, Παλαιό Φάληρο, Ελληνικό

     

Blueground έχει παρουσία σε 12 πόλεις σε όλο τον κόσμο – Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Παρίσι, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Σικάγο, Βοστώνη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Ουάσινγκτον και Σιάτλ – με περισσότερα από 3.500 διαμερίσματα και 500 εργαζομένους (250 από τους οποίους εργάζονται στην Ελλάδα). Από το 2013, οπότε και ιδρύθηκε έχει λάβει συνολική χρηματοδότηση ύψους $78 εκ. από διεθνή επενδυτικά σχήματα και ιδιώτες επενδυτές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή