ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και στο Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και στο Κύπελλο Ελλάδος

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα, «φωτιά» και στο Κύπελλο. Η χθεσινή κλήρωση των ημιτελικών του θεσμού έφερε ξανά αντιμέτωπους τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ανοίγοντας ένα ακόμα… μέτωπο μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ενα στο πρωτάθλημα, ένα τώρα στο Κύπελλο με φόντο φυσικά το εξωαγωνιστικό, καθώς τη Δευτέρα μετά το ντέρμπι της Τούμπας, εκδικάζεται από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η ΑΕΚ θα παίξει με τον Αρη.

Οι πρώτοι αγώνες ορίστηκαν να διεξαχθούν την ίδια μέρα, στις 4 Μαρτίου. Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. και αυτή της Τούμπας, τρεις ώρες αργότερα (9.30 μ.μ.).

Οι ρεβάνς έχουν οριστεί για τις 22 και 23 Απριλίου, όμως δεν αποκλείεται και εδώ να αλλάξουν τα δεδομένα και να γίνουν την ίδια μέρα. Οσον αφορά τον τελικό, έχει προγραμματιστεί για τις 23 Μαΐου. Πάντως, με βάση την κλήρωση, οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον το ερχόμενο δίμηνο. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες πέντε φορές μέσα σε διάστημα λιγότερο των 60 ημερών, αρχής γενομένης από την Κυριακή, όπου ο «δικέφαλος» υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» για το πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα θα παίξουν στις 4 Μαρτίου στον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα, στις 22 ή στις 23 Απριλίου είναι η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη», ενώ στο παραπάνω πρόγραμμα θα προστεθούν και τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, με τις ημερομηνίες πάντως να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, επισήμανε ότι πάντα στόχος της ΕΠΟ είναι οι τελικοί να διεξάγονται με κόσμο, ενώ για την έδρα τόνισε ότι θα ανακοινωθεί με βάση την προκήρυξη, όταν δηλαδή ξεκαθαρίσει το ζευγάρι του τελικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή