ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Το οροπέδιο του Φενεού γίνεται η αφορμή για να γνωρίσουμε την πλούσια φύση, τις ποικίλες δραστηριότητες, τους φιλόξενους ανθρώπους και τα υπέροχα τοπικά προϊόντα της Ορεινής Κορινθίας. Η βόλτα στα τείχη του Ντουμπρόβνικ, της μεσαιωνικής πόλης της Κροατίας, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ταξιδιωτικές εμπειρίες παγκοσμίως. Ακολουθήστε μας. Ακόμα, μαθαίνουμε ποια είναι τα αγαπημένα στέκια των κατοίκων της Φρανκφούρτης και πεταγόμαστε μέχρι τη Βενετία για να δοκιμάσουμε τα κοκτέιλ σε μερικά από τα πιο διαχρονικά μπαρ της πόλης.Από τον περασμένο Οκτώβριο μπορείτε να κάνετε και υδροποδήλατο στη λίμνη Δόξα, στο οροπέδιο του Φενεού.


Στάση για καφεδάκι και ξεκούραση στην πλατεία του Στενού.


Στη βόλτα σας με τα άλογα στο δάσος της Ντουρντουβάνας, θα σας απολαύσετε τις χιονισμένες κορυφές των βουνών γύρω σας και την ηρεμία που αποπνέει ο πανέμορφος τόπος του Φενεού.


Η βόλτα στα τείχη της Παλιάς Πόλης του Ντουμπρόβνικ είναι ένας συναρπαστικός περίπατος μήκους περίπου δύο χιλιομέτρων.   


Δεν είναι δύσκολο να δείτε πρωτότυπες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του Ντουμπρόβνικ, όπως αυτή οι παραδοσιακοί μουσικοί που δίνουν μια μουσική παράσταση μέσα στο Δομινικανό μοναστήρι.


Το παλιό λιμάνι του Ντουμπρόβνικ.


Ανάμεσα στα άλλα μπαρ της Βενετίας, κάνουμε μια στάση και στο Bar 5000 για να δοκιμάσουμε βιολογικά, βιοδυναμικά και vegan κρασιά με συνοδεία νόστιμα Cicchetti.


Μετά τα ψώνια σας την αγορά της Φρανκφούρτης, είναι ώρα για καφέ και κέικ. Αγαπημένο στέκι στην περιοχή της Παλιάς Όπερας είναι το Brot und Butter, που θα βρείτε ιδιαίτερα γλυκά αλλά και αλμυρά σάντουιτς.

ΤΑΞΙΔΙΑ, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ