Το Kia e-Niro βραβεύτηκε ως το ‘Καλύτερο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο’

Το Kia e-Niro βραβεύτηκε ως το ‘Καλύτερο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο’

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το Kia e-Niro διακρίθηκε ως το ‘Καλύτερο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο’ στη διοργάνωση  Global Mobi Awards 2019. Tα Global Mobi Awards, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Πορτογαλία, επιβεβαιώνουν την προηγμένη τεχνολογία της Kia στην ηλεκτροκίνηση και απέναντι σε ένα συνεχώς αυξανόμενο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο άλλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τα βραβεία Global Mobi Awards ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Λισαβόνα μεταξύ και άλλων βραβεύσεων σχετικά με την έξυπνη κινητικότητα.

 
"Η βράβευση του Kia e-Niro από την κριτική επιτροπή του Global Mobi Awards αποτελεί μια σαφή αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει το αυτοκίνητο, καθώς η Kia συνεχίζει να προωθεί τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη", δήλωσε ο João Seabra, Γενικός Διευθυντής της Kia Motors Πορτογαλίας. "Το πλήρως ηλεκτρικό crossover ξεχωρίζει για την πολύ μεγάλη αυτονομία του, τις επιδόσεις του στο δρόμο και τον άψογο συνδυασμό σχεδιασμού/ πρακτικότητας. Η πρόσφατη βράβευση αποδεικνύει την πρόοδο της Kia στα οχήματα με χαμηλές εκπομπές ρύπων».

Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Kia, το e-Niro, προσφέρει αυτονομία έως 455 χιλιόμετρα με μια μόνο φόρτιση και έως 615 χιλιόμετρα ηλεκτροκίνησης στην πόλη. Διατίθεται ήδη σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης προσφέροντας τη μεγαλύτερη αυτονομία από τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ακόμη από αρκετά συμβατικά βενζινοκίνητα. Ο μοναδικός συνδυασμός στυλ και πρακτικότητας συνοδεύεται με την ασυναγώνιστη 7ετή εγγύηση των 150.000 χιλιομέτρων της Kia, η οποία καλύπτει τόσο την μπαταρία όσο και τον ηλεκτροκινητήρα.

Τα Global Mobi Awards αναγνωρίζουν τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της καθαρής κινητικότητας στην Πορτογαλία. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, ειδικούς στην κινητικότητα και στις μεταφορές και σχετικούς εκπροσώπους διαφόρων εταιρειών και ενώσεων. Οι ετήσιες βραβεύσεις αφορούν σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων με χαμηλές ή μηδενικές εκπομπές, των οργανισμών και πρωτοβουλιών αστικής κινητικότητας, καθώς και των προηγμένων τεχνολογιών γύρω από την «πράσινη» κινητικότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή