Πρόσωπα της Τετάρτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο τμήμα «Series» της εν εξελίξει Μπερλινάλε, το τηλεοπτικό «Stateless» ανακοίνωσε την παγκόσμια διανομή του από το Netflix. Η μίνι σειρά, την οποία έχει συνδημιουργήσει και πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ (φωτ.), ασχολείται με θέματα μετανάστευσης, μέσα από την ιστορία τεσσάρων πολύ διαφορετικών χαρακτήρων, οι οποίοι συναντιούνται στα διαβόητα κέντρα κράτησης μεταναστών της Αυστραλίας. Πλην της Μπλάνσετ, πρωταγωνιστές θα είναι ακόμα η Ιβόν Στραχόφσκι και ο Ντόμινικ Γουέστ.

(…) Το ρεκόρ σχεδόν έξι δεκαετιών του Ελβις Πρίσλεϊ κατέρριψε ο Τζάστιν Μπίμπερ. Στα 25 του χρόνια, ο Καναδός σταρ της ποπ έγινε ο νεότερος καλλιτέχνης στην Ιστορία που καταφέρνει να ανεβάσει επτά διαφορετικά άλμπουμ στο νούμερο ένα των αμερικανικών τσαρτ. Το πρώτο από αυτά ήταν το «My World 2.0» του 2010 –το κυκλοφόρησε σε ηλικία 16 ετών–, ενώ το ρεκόρ σημειώθηκε χάρη στο πρόσφατο «Changes».

(…) Μια δήλωση με διττή σημασία έκανε πρόσφατα ο Χάρισον Φορντ σχετικά με το μέλλον των ταινιών του «Ιντιάνα Τζόουνς». Ο βετεράνος ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως τόσο εκείνος όσο και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν προτίθενται να προσθέσουν μια πέμπτη ταινία στο δημοφιλές franchise, «εκτός εάν είμαστε σε θέση να το κάνουμε τέλειο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή