Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό, Κώστα Βουτσά, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών, στο νοσοκομείο «Αττικόν» τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Τα Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής

Για έναν σπουδαίο ηθοποιό «που κυριολεκτικά «ποίησε ήθη» μέσα από την τέχνη του και δίδαξε με τη στάση ζωής του μια προσέγγιση αειθαλούς βίου και αιώνιας εφηβείας» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, με αφορμή τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

«Υπήρξε ένας εντελώς ξεχωριστός ηθοποιός που υπηρέτησε την τέχνη του επί δεκαετίες. Η απήχηση του ταλέντου του δεν περιορίστηκε μόνον στη γενιά του, καθώς το μοναδικό του ταμπεραμέντο άφησε το προσωπικό του αποτύπωμα σε κάθε έργο», σημείωσε ο κ. Τασούλας και πρόσθεσε: «Κορυφαίος κωμικός, αλλά και σπουδαίος άνθρωπος, παρέμεινε ενεργός και δραστήριος μέχρι τέλους, αφήνοντας παρακαταθήκη για όλες τις επόμενες γενιές, την αστείρευτη πηγή γέλιου και χαράς που χάρισε απλόχερα, μέσα από τις ερμηνείες του».

Συλλυπητήρια ΠτΔ στη σύζυγο του Κώστα Βουτσά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού και της εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατό του. 

Η δήλωση του Αλ. Τσίπρα

Σε δήλωση για το θάνατο του Έλληνα ηθοποιού, προέβη και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Ο Κώστας Βουτσάς με το απαράμιλλο υποκριτικό του ταλέντο έβαλε ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στον ελληνικό κινηματογράφο. Στην 70ετή πορεία του στην υποκριτική μπήκε σε όλα τα σπίτια και χάρισε άφθονο γέλιο», αναφέρει στην ανάρτηση.  

Η ανάρτηση του Ν. Δένδια

Μήνυμα για τον θάνατο του μεγάλου ηθοποιού έστειλε, μέσω twitter, και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Καλό ταξίδι αιώνιε έφηβε!», ανέφερε στο tweet του ο κ. Δένδιας και το συνόδευσε με μία φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή