Επίθεση κουκουλοφόρων με πέτρες κατά αστυνομικών – Βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΠΑ

Επίθεση κουκουλοφόρων με πέτρες κατά αστυνομικών – Βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΠΑ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Σε αυτό εμφανίζονται κουκουλοφόροι που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του ΟΠΑ να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονται επί της οδού Πατησίων.

Σημειώνεται ότι τα χθεσινά επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και στα ΜΑΤ επί της οδού Πατησίων ξεκίνησαν περίπου στις 4 μ.μ., συγκεκριμένα όταν ομάδα περίπου 70 κουκουλοφόρων βγήκε από το ΟΠΑ και διέκοψε την κυκλοφορία, στήνοντας οδοφράγματα επί της οδού Πατησίων.

Eπιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ οι κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν ξύλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους άνδρες των ΜΑΤ. Γύρω στις 5.30 μ.μ. δυνάμεις της αστυνομίας μπήκαν στον προαύλιο χώρο του ΟΠΑ προκειμένου να περιορίσουν τα επεισόδια. Στις 6 μ.μ. οι δυνάμεις των ΜΑΤ αποχώρησαν, αφού προηγουμένως προέβησαν σε πέντε προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, ενώ για σήμερα έχει προγραμματισθεί πορεία αντιεξουσιαστών από την ΑΣΟΕΕ στη ΓΑΔΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή