Επεισόδια και συλλήψεις μπροστά από την ΓΑΔΑ

Επεισόδια και συλλήψεις μπροστά από την ΓΑΔΑ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πορεία πραγματοποίησαν φοιτητικοί σύλλογοι στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στον προαύλιο χώρο της ΑΣΟΕΕ με άνδρα της ελληνικής αστυνομίας.

Οι φοιτητές με κεντρικό σύνθημα «Έξω τα ΜΑΤ από τις σχολές», συγκεντρώθηκαν αρχικά επί της Πατησίων, μπροστά από το κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέχρι την ΓΑΔΑ.

Επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από την ΓΑΔΑ, όταν ομάδα αγνώστων συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις, πετώντας πέτρες, σπάζοντας και τζαμαρίες καταστημάτων στην Πανόρμου. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας ρίψη χημικών και ακολούθησε «κυνηγητό» μέχρι το σταθμό του Μετρό. 

Η αστυνομία προχώρησε σε 8 προσαγωγές .  

Βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Σε αυτό εμφανίζονται κουκουλοφόροι που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του ΟΠΑ να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονται επί της οδού Πατησίων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή