Κορυφαίοι ποδηλάτες στο «Νησί των Ιπποτών»

Κορυφαίοι ποδηλάτες στο «Νησί των Ιπποτών»

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη συμμετοχή 25 ομάδων, ανάμεσα στις οποίες και δύο ομάδες από την κατηγορία Pro Team, θα διεξαχθεί από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 8 Μαρτίου ο Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας Ρόδου. Πρόκειται για την τέταρτη διοργάνωση ενός αγώνα που δείχνει να έχει κερδίσει τις καρδιές αθλητών της ποδηλασίας από όλο τον κόσμο.

Οι ομορφιές της Ρόδου αλλά και η προσεχτικά σχεδιασμένη διαδρομή από τους διοργανωτές θα προσελκύσουν και εφέτος στο «Νησί των Ιπποτών» επαγγελματίες ποδηλάτες από όλο τον κόσμο. Αυτή τη χρονιά ανάμεσα στις 25 ομάδες, που έχουν δηλώσει συμμετοχή, ξεχωρίζουν η νορβηγική «UNO-X Develpoment Team» και η αμερικανική «Team NOVO NORDISK» αλλά και οι εθνικές ομάδες της Ελλάδος, της Κύπρου και της Τουρκίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 29 Μαρτίου με την επίσημη παρουσίαση των ομάδων στην πλατεία Δημαρχείου. Την 1η Μαρτίου, οι ποδηλάτες θα διανύσουν μία απόσταση 194 χλμ. και αφού περάσουν μέσα από μία μαγευτική διαδρομή θα τερματίσουν στην πλατεία Δημαρχείου. Στις 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί αγώνας σιρκουϊ στον παραλιακό δρόμο της νέας Μαρίνας που θα είναι αφιερωμένος στο πλαίσιο της Ένωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα. Μία ετάπ 150 χλμ θα περιμένει τους ποδηλάτες στις 6 Μαρτίου. Οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν τέσσερις στροφές μήκους 19 χλμ. γύρω από τη Μαριτσά. Η 2η ετάπ, απόστασης 145 χλμ., θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 8 Μαρτίου την 3η ετάπ, η οποία θα καλύψει 164 χλμ.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή