«Μπλόκο» από ΣτΕ σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη

«Μπλόκο» από ΣτΕ σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ξάνθη για έκδοση προσωρινής διαταγής, προκειμένου να «παγώσει» η συζήτηση επί του πορίσματος της ΕΕΑ που διαπίστωσε «πολυϊδιοκτησία» και παραβίαση του νόμου για τη μετοχή σύνθεση, στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου. Οπως γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, «ο εισηγητής της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ΣτΕ, ο οποίος είχε ορισθεί την Παρασκευή 21/2, αντικαταστάθηκε αιφνίδια την Τρίτη 25/2. Και –ω του θαύματος– χθες, ανακοινώθηκε η απόρριψη του αιτήματος της προσωρινής διαταγής». Η κύρια αίτηση του ΠΑΟΚ θα συζητηθεί στο ΣτΕ στις 2 Απριλίου.  

• Βιεϊρίνια και Πέλκας έμειναν εκτός προγράμματος προληπτικά, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τον δεύτερο στους κοιλιακούς. Θέμα απουσίας τους από τον αγώνα στην Ξάνθη δεν τίθεται. Ο Κρέσπο μπήκε σε πιο εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ σε καλύτερο δρόμο βρίσκεται πλέον ο Ζαμπά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επίκειται σύντομα η επιστροφή του. Αντιθέτως, ο Βέρνμπλουμ θα τεθεί σύντομα στη διάθεση του Φερέιρα, 14 μήνες μετά τον τραυματισμό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή