Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Τη μουσική παράσταση «Τα τραγούδια της ντροπής», βασισμένη σε παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου, παρουσιάζει η Ναταλία Λαμπαδάκη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων. Στις 9.30 μ.μ. Κύπρου 91Α και Σικίνου.

– Εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση «10 years, 12 months & 7 days» στην γκαλερί Genesis, με έργα των συνεργαζόμενων καλλιτεχνών της και με αφορμή τα δέκα χρόνια λειτουργίας της. Στις  8 μ.μ. Χάρητος 35.

– Μπαζάρ βιβλίου για την υποστήριξη του «Δικτύου στήριξης φυλακισμένων και αποφυλακισμένων γυναικών» διοργανώνουν οι εκδόσεις Εν Πλω στο Πολεμικό Μουσείο. Από τις 2 μ.μ. Ριζάρη 2.

– Την κυκλική οικονομία και τη θετική επίδρασή της στο περιβάλλον μελετά το πρόγραμμα ομιλιών, συζητήσεων, εκθέσεων και εργαστηρίων «Circular Cultures» που διοργανώνει η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Από τις 9.30 π.μ. Συγγρού 107.

– Ο Διονύσης Σιμόπουλος, επίτιμος διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανητάριου και συγγραφέας, συνομιλεί στον Ιανό με τον Νίκο Θρασυβούλου. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

– Η λέσχη ανάγνωσης των βιβλιοπωλείων Public, «Public Book Society», ξεκινά τις συναντήσεις της με υπεύθυνο τον συγγραφέα Βαγγέλη Προβιά και πρώτο θέμα συζήτησης τη ΛΟΑΤΚΙ λογοτεχνία. Στις 6 μ.μ. Καραγεώργη Σερβίας 1.

– Εικόνες από τοπία της Ισλανδίας με θερμοκρασίες υπό το μηδέν παρουσιάζει ο Νίκος Νικολαΐδης στην έκθεση φωτογραφίας «0 βαθμοί Κελσίου» που εγκαινιάζεται στον χώρο τέχνης «Ισόγειο». Στις 7.30 μ.μ. Αγ. Δημητρίου 14.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή