ΑΤΖΕΝΤΑ

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

ΝΙΚΟΛΑΣ ΖΩΗΣ

Εκθεση φωτογραφίας του Νίκου Νικολαΐδη στο «Ισόγειο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

- Τη μουσική παράσταση «Τα τραγούδια της ντροπής», βασισμένη σε παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου, παρουσιάζει η Ναταλία Λαμπαδάκη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων. Στις 9.30 μ.μ. Κύπρου 91Α και Σικίνου.

- Εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση «10 years, 12 months & 7 days» στην γκαλερί Genesis, με έργα των συνεργαζόμενων καλλιτεχνών της και με αφορμή τα δέκα χρόνια λειτουργίας της. Στις  8 μ.μ. Χάρητος 35.

- Μπαζάρ βιβλίου για την υποστήριξη του «Δικτύου στήριξης φυλακισμένων και αποφυλακισμένων γυναικών» διοργανώνουν οι εκδόσεις Εν Πλω στο Πολεμικό Μουσείο. Από τις 2 μ.μ. Ριζάρη 2.

- Την κυκλική οικονομία και τη θετική επίδρασή της στο περιβάλλον μελετά το πρόγραμμα ομιλιών, συζητήσεων, εκθέσεων και εργαστηρίων «Circular Cultures» που διοργανώνει η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Από τις 9.30 π.μ. Συγγρού 107.

- Ο Διονύσης Σιμόπουλος, επίτιμος διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανητάριου και συγγραφέας, συνομιλεί στον Ιανό με τον Νίκο Θρασυβούλου. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

- Η λέσχη ανάγνωσης των βιβλιοπωλείων Public, «Public Book Society», ξεκινά τις συναντήσεις της με υπεύθυνο τον συγγραφέα Βαγγέλη Προβιά και πρώτο θέμα συζήτησης τη ΛΟΑΤΚΙ λογοτεχνία. Στις 6 μ.μ. Καραγεώργη Σερβίας 1.

- Εικόνες από τοπία της Ισλανδίας με θερμοκρασίες υπό το μηδέν παρουσιάζει ο Νίκος Νικολαΐδης στην έκθεση φωτογραφίας «0 βαθμοί Κελσίου» που εγκαινιάζεται στον χώρο τέχνης «Ισόγειο». Στις 7.30 μ.μ. Αγ. Δημητρίου 14.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ