Κ. Μουτζούρης: Δεν ζητώ συγγνώμη για μία ιδιωτική συνομιλία

Κ. Μουτζούρης: Δεν ζητώ συγγνώμη για μία ιδιωτική συνομιλία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη;», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, κληθείς να απαντήσει για την απρεπή χειρονομία του και τις αναφορές του στον πρωθυπουργό, στο επίμαχο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά της κυβέρνησης.

«Κατ' ιδίαν μπορώ να δείξω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω, είναι ιδιωτική συνομιλία» συμπλήρωσε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα».

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν έδειξε η κυβέρνηση ότι θέλει να σωθεί το νησί όταν κάνει δομές όπου θα εγκλωβιστεί χιλιάδες κόσμου». Οπως είπε, η στάση του θα ήταν διαφορετική «αν έβλεπα απεγκλωβισμό μεταναστών ή φύλαξη συνόρων».

Ερωτηθείς αν θα πάει στη σύσκεψη, το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Μουτζούρης απάντησε «αν φύγουν τα ΜΑΤ και βεβαιωθώ ότι θα υπάρχει ηρεμία, θα το σκεφτώ αν θα πάω στο Μαξίμου».

Πάντως, από την πλευρά της κυβέρνησης, ο Στέλιος Πέτσας, ξεκαθάρισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως δεν θα γίνει «καμία συζήτηση από δω και πέρα με τον κ. Μουτζούρη», υπονοώντας ότι η πρόσκληση προς το πρόσωπό του για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου έχει ανακληθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή