Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απρόσμενη έκπληξη σημειώθηκε στον κολοσσό της Ντίσνεϊ. Ο CEO της εταιρείας Μπομπ Αϊγκερ (φωτ.), ο οποίος συνδέθηκε με τη μετάβαση της Ντίσνεϊ σε μια κραταιά εταιρεία παραγωγής μέσω εξαγορών των κερδοφόρων Star Wars, Marvel, Fox Entertainment, αποχωρεί. Ο δεύτερος πιο καλοπληρωμένος CEO στον κόσμο ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας το 2005, ενώ τη θέση του θα πάρει ο μέχρι πρότινος επικεφαλής των πάρκων και των προϊόντων της Ντίσνεϊ, Μπομπ Τσάπεκ.

(…) Την πλήρη ευθύνη των πράξεών του αναλαμβάνει ο Πλάθιντο Ντομίνγκο, ο οποίος με δήλωσή του απολογείται για τον πόνο που προκάλεσε σε γυναίκες συναδέλφους του. «Σέβομαι το γεγονός ότι αυτές οι γυναίκες ένιωσαν αρκετά άνετα για να μιλήσουν ανοιχτά και θα ήθελα να γνωρίζουν πόσο λυπάμαι για τον πόνο που προκάλεσα», είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος τενόρος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από πολλές γυναίκες οι οποίες δεν είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες από φόβο για την καριέρα τους.

(…) Φαίνεται πως οι εμφανίσεις της στον «Μαύρο Πάνθηρα» και στο «Black Mirror» έκαναν καλό στη Λετίσια Ράιτ και η Βρετανίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ «The Silent Twins», σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Η ταινία της ανερχόμενης Πολωνής σκηνοθέτιδος Ανιέσκα Σμότσινσκα αφηγείται την πραγματική ιστορία δύο δίδυμων κοριτσιών που κρατούνταν για πολλά χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα της Βρετανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή