Ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα για Ι.Χ. από την Hellas Direct

Ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα για Ι.Χ. από την Hellas Direct

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου που επιτρέπουν στον καταναλωτή να προσαρμόσει την ασφάλειά του στις δικές του ανάγκες και στον δικό του προϋπολογισμό προσφέρει η Hellas Direct, η online ασφαλιστική εταιρεία. Μέσα από το site της Hellas Direct ο πελάτης της πλέον μπορεί να διαλέξει από τις τρεις επιλογές προγραμμάτων (Essential Covers, Additional Covers, Own Damages) εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του αλλά και να επιλέξει ποια από τις τρεις προαιρετικές καλύψεις (οδικής βοήθειας, θραύσης κρυστάλλων και νομικής προστασίας) θέλει να συνδυάσει με αυτό.

Εξάμηνο

Οπως δείχνουν και τα στοιχεία της αγοράς, επτά στους 10 επιλέγουν το βασικό πρόγραμμα, με τις αναγκαίες από τον νόμο καλύψεις χωρίς επιπλέον καλύψεις όπως οδική βοήθεια, ενώ τέσσερις στους 10 προτιμούν το 6μηνο συμβόλαιο, αντί για το ετήσιο, για να μοιράσουν στα δύο το κόστος της ασφάλειάς τους. Η αλλαγή αυτή στα προγράμματα της Hellas Direct είναι μέρος και της ευρύτερης στρατηγικής της να καταφέρει μέσα από την τεχνολογία και την ανάλυση δεδομένων να δημιουργήσει προγράμματα πλήρως παραμετροποιήσιμα ανάλογα με τις απαιτήσεις του καταναλωτή.

«Κάναμε το πρώτο βήμα προς ένα πλήρως ευέλικτο προϊόν», δήλωσε ο Μιχάλης Αντωνίου, Product Manager της Hellas Direct και «πλέον μπορούμε να προσθέσουμε ένα καινούργιο πακέτο καλύψεων ή μία νέα κάλυψη, ανάλογα με τις απαιτήσεις του καταναλωτή».

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρεία που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία και στη χρήση advanced analytics. Εχει την υποστήριξη μιας μακράς λίστας κορυφαίων επενδυτών, όπως η Portag3 Ventures, ο IFC (μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας), η Endeavor Catalyst, ο πρώην οικονομολόγος της Goldman Sachs Lord O’ Neill και ο βετεράνος στα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια Jon Moulton. Αντλεί έμπνευση από το άριστο λειτουργικό μοντέλο της Amazon, με στόχο να εφαρμόσει ένα αντίστοιχο μοντέλο στην ασφαλιστική αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή