Σας καταθέτω τον συγκλονισμό μου

Σας καταθέτω τον συγκλονισμό μου

Κύριε διευθυντά

Τα δύο τελευταία «Γράμματα από το μέτωπο» του εκλεκτού συνεργάτη της «Κ» και βραβευμένου συγγραφέα Ηλία Μαγκλίνη με συγκίνησαν κατάβαθα. Οσοι γίναμε γονείς και μεγαλώσαμε παιδιά μπορούμε να συναισθανθούμε το ψυχικό άλγος του πατέρα όταν έχει να αντιμετωπίσει μια αναπάντεχη ασθένεια ενός τετράχρονου, αθώου και ανήμπορου να εκφρασθεί σπλάχνου του.

Οι εικόνες που μας έχει μεταφέρει τις δύο τελευταίες Κυριακές με την πονεμένη γραφίδα του είναι συγκλονιστικές και μας έχουν προκαλέσει οικογενειακώς δάκρυα συμπόνιας και συμπαράστασης στη δραματική κατάσταση που βιώνει και που πιστεύουμε ότι θα ξεπεραστεί σύντομα. Με την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό του, καθώς τον έχω γνωρίσει από κοντά, θέλω να γνωρίζει ότι νοερά βρίσκομαι συνεχώς κοντά του, συμμερίζομαι τον ανείπωτο πόνο του και προσεύχομαι να αναρρώσει γρήγορα  το αγγελούδι του, στον ίδιο, δε, να δίνει κουράγιο και δύναμη Εκείνος που σήκωσε τον βαρύ σταυρό του μαρτυρίου, ώστε να αντιμετωπίσει με υπομονή και καρτερικότητα την απρόσμενη καταιγίδα που ανεξερεύνητα τον έπληξε.

Δημητριος Δημηνας, Δικηγόρος, Κατερίνη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή