Dream Island, η ρωσική απάντηση στην Ντίσνεϊλαντ (φωτογραφίες)

Dream Island, η ρωσική απάντηση στην Ντίσνεϊλαντ (φωτογραφίες)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη ρωσική απάντηση στην Ντίσνεϊλαντ, το θεματικό πάρκο "Ostrov Mechty" – ή Dream Island – επιθεώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, λίγο πριν ανοίξει τις πύλες τους για το κοινό, το ερχόμενο Σάββατο.

Η Dream Island έχει χτιστεί στο σχήμα ενός παιδικού κάστρου και εκτείνεται σε έκταση 300 στρεμμάτων, σε μια βιομηχανική συνοικία στα νότια περίχωρα της Μόσχας.

Dream Island, η ρωσική απάντηση στην Ντίσνεϊλαντ (φωτογραφίες)-1

Συνοδευόμενος από τον δήμαρχο της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν, ο Πούτιν περιηγήθηκε στο πάρκο, ενώ σταμάτησε για να βγάλει φωτογραφίες μαζί με μια ομάδα παιδιών που επισκέφθηκαν το πάρκο με αφορμή την παρουσία του.

Dream Island, η ρωσική απάντηση στην Ντίσνεϊλαντ (φωτογραφίες)-2

Οι δημοτικές αρχές της Μόσχας επισημαίνουν ότι το Dream Island είναι το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο του είδους του στην Ευρώπη και ο κεντρικός γυάλινος θόλος του είναι πολύ μεγαλύτερος από τον θόλο της Γκαλερί Λαφαγιέτ στο Παρίσι.

Dream Island, η ρωσική απάντηση στην Ντίσνεϊλαντ (φωτογραφίες)-3

Οι νέες εγκαταστάσεις, εντούτοις, επικρίθηκαν από ορισμένους για τον χλιδάτο και ασυνήθιστο σχεδιασμό τους, με τον δημοφιλή μπλόγκερ Ιλία Βαρλάμοφ να τις κατατάσσει στην έβδομη θέση της λίστας του με τα 100 ασχημότερα κτίρια της Ρωσίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή