Πρόγευμα στο Τίφανις, στο Λονδίνο

Πρόγευμα στο Τίφανις, στο Λονδίνο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνομά σας δεν είναι Χόλι Γκολάιτλι, όμως αγαπάτε το χαρακτηριστικό Tiffany’s μπλε, ενώ μια βόλτα στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης δεν φιγουράρει στα άμεσα σχέδιά σας. Τα καλά νέα είναι ότι η εμπειρία ενός Breakfast at Tiffany’s –ή μήπως προτιμάτε ένα απογευματινό τσάι ή δείπνο– μεταφέρεται τώρα στο Harrods, όπου το Blue Box Café άνοιξε τις πόρτες του στις 14 Φεβρουαρίου.

Στα διακοσμητικά στοιχεία του Blue Box Café στο Λονδίνο επικρατεί ο αμαζονίτης και στα σερβίτσια το γνώριμο, φωτεινό μπλε. Από το μενού δεν λείπουν τα bagels της 5ης Λεωφόρου, οι βάφλες του Μανχάταν, ο καπνιστός σολομός από τις Νήσους Φερόε, τα αυγά φλωρεντίν, τα βρετανικά σκόουνς, αλλά και το New York τσίζκεϊκ.

Πρόγευμα στο Τίφανις, στο Λονδίνο-1

Το 2019 ήταν μια ιστορική χρονιά για τον αμερικανικό οίκο υψηλής κοσμηματοποιίας (έτος ιδρύσεως 1837), ο οποίος πέρασε σε γαλλικά χέρια, στον μεγαλύτερο όμιλο της πολυτέλειας, LVMH, με μια συμφωνία που άγγιξε τα 16,2 δις δολάρια. Την ίδια στιγμή, το Harrods, πολυκατάστημα που ιδρύθηκε το 1849, ανήκει σήμερα στο κράτος του Κατάρ.

Στο μεταξύ, για όσους πρόκειται να βρεθούν στη Νέα Υόρκη, λόγω ανακαίνισης οι κρατήσεις στο Blue Box Café του Τίφανις στο κατάστημα-ναυαρχίδα της 5ης Λεωφόρου ξεκινούν και πάλι το 2021.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή