Κλειστόν λόγω κορονοϊού

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας επιβεβαιώθηκαν οι πρώτοι θάνατοι από τον κορονοϊό στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στην Ιταλία, οι αντιδράσεις των αρχών υπήρξαν άμεσες. Οι δρόμοι στον ιταλικό βορρά ερήμωσαν και οι κάτοικοι χωριών και μικρών πόλεων περιορίστηκαν κατ’ οίκον, ωστόσο, όπως ήταν λογικό, η ανησυχία πέρασε και στις μεγάλες πόλεις της Λομβαρδίας και του Βένετο: τα σχολεία και τα πανεπιστήμια έκλεισαν, η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού της Βενετίας ακυρώθηκαν και αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας, όπως αναγράφεται και στην πινακίδα του Σαν Σίρο, ορισμένοι αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο οπαδός της  Ίντερ δεν δείχνει να ενημερώθηκε εγκαίρως και δεν φαίνεται να μπορεί και να το πιστέψει. Άλλωστε, η ομάδα του πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της από το 2010, από τότε δηλαδή που ο συγκεκριμένος κύριος είχε προμηθευτεί την εμφάνιση του Σαμουέλ Ετό, την οποία φοράει ακόμη. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή