Αναβάλλεται και η Baselworld 2020

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη λέξη «αναβάλλεται» επέλεξαν οι διοργανωτές της Baselworld για να ανακοινώσουν τη ματαίωση ουσιαστικά της έκθεσης για το 2020. Η επόμενη παγκόσμια έκθεση ωρολογοποιίας και κοσμήματος της Βασιλείας θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2021. Η είδηση αυτή δεν προκάλεσε καμία έκπληξη, τουναντίον θεωρούνταν αναμενόμενη εξέλιξη, ύστερα από τη χθεσινή ανακοίνωση ματαίωσης του Σαλονιού Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης, Watches & Wonders Geneva 2020  (δείτε το σχετικό θέμα εδώ).

Αναβάλλεται και η Baselworld 2020-1

Όπως συνέβη και με την πρώην SIHH, και στην περίπτωση της Baselword οι διοργανωτές επικαλούνται λόγους δημοσίας υγείας εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, και εναρμονίζονται με την απαγόρευση μεγάλων δημοσίων και ιδιωτικών συναθροίσεων που εξέδωσε σήμερα η Ελβετική Ομοσπονδιακή Αρχή. Η επόμενη Baselworld θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2021. Το πιθανότερο μάλιστα θα είναι να πραγματοποιηθούν οι δύο εκθέσεις διαδοχικά, με την Watches & Wonders Geneva 2021 να προηγείται. Αλλά αυτό μένει να ανακοινωθεί και επισήμως από την Fondation de la Haute Horlogerie. Θα σας κρατούμε ενήμερους.

Περισσότερες πληροφορίες για την Baselworld εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή