Με ισονομία όλοι γίνονται καλύτεροι

Με ισονομία όλοι γίνονται καλύτεροι

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κανονική περίοδος της Σούπερ Λιγκ 1 πέρασε από το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιστορία. Μια περίοδος… κανονικότητας, ύστερα από πολλά χρόνια, κατά την οποία οι όποιες κραυγές κι αν ακούστηκαν ουσιαστικά υπήρξαν για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνον.

Η χρήση VAR αλλά και η παρουσία ξένων διαιτητών (με όποια λάθη έγιναν) στα μεγάλα ματς έφεραν ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο την ισονομία, γεγονός που αποτέλεσε κίνητρο για τους διεκδικητές του τίτλου, ώστε να αποδείξουν στο χορτάρι, και όχι πίσω από πόρτες και γραφεία, ότι ο καλύτερος θα πάρει το φετινό τρόπαιο.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ο περυσινός τίτλος τού έπεσε… βαρύς. Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της σεζόν να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων και μοιραία έμεινε πολύ πίσω στη βαθμολογία. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έμαθε από το περυσινό και προπέρσινο πάθημά του και δημιούργησε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική και με αντοχές στο γήπεδο, δρέποντας καρπούς τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Στην κανονική περίοδο έπαιξε πανθομολογουμένως το καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ η πανάξια πρόκρισή του επί της Αρσεναλ, ήρθε να επιβραβεύσει τη δουλειά που γίνεται φέτος στην ΠΑΕ, σε όλους τους τομείς.

Πλέον, το σκηνικό αλλάζει. Οι ομάδες μπαίνουν σε έναν διαφορετικό στίβο μάχης. Ολα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει τον τίτλο με επτά βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Ομως, το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, που αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, κρύβει παγίδες: διότι η συντριπτική πλειονότητα των 10 αγώνων που απομένουν θα είναι ντέρμπι και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει σε νίκες εντός… προγράμματος.

Στα πλέι άουτ, ο Πανιώνιος θα επιχειρήσει να «πιάσει» τον Παναιτωλικό για να πάει στην ευκαιρία των μπαράζ, όμως το έργο του φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή